Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán nem fél tőle,hogyha...

Orbán nem fél tőle,hogyha mégis belemegy Ukrajna tàmogatàsàba akkor àtmennek a választói a Mi Hazànkhoz?

Figyelt kérdés

2024. jan. 11. 08:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem is értem miért nem támogatja, mikor teljesen normálisan bánnak a magyar településekkel és emberekkel: [link]

Ursula is megmondta, hogy a világ legdemokratikusabb országa!

2024. jan. 11. 12:58
 22/34 anonim ***** válasza:

"teljesen normálisan bánnak a magyar településekkel és emberekkel"

Igen, az általában jót szokott tenni egy kisebbségnek, ha a területi és etnikai anyaországaik között rossz a viszony, szerintem is sokat segít a Fidesz a kárpátaljaiaknak.

Nem mellesleg: ha annyira ez számít a Fidesznek, akkor kivel is szövetkezik Orbán Szlovákiában?

"Ursula is megmondta, hogy a világ legdemokratikusabb országa!"

Nem mondott ilyet. Mármint lehet, hogy a pesti srácok így értelmezi, ha Ursula azt mondja, hogy Ukrajna sokat fejlődött, de valójában nem mondott ilyet soha senki.

2024. jan. 11. 13:48
 23/34 anonim ***** válasza:
53%
21 Úristen, akkor ezt a Baloga klánt nem szabad támogatni!! Nem ukrajnát te krt'n! A magyarok választották polgármesternek a Balogát? Te mekkora 🤡 vagy 😁
2024. jan. 11. 13:49
 24/34 anonim ***** válasza:

19 (11:17) Öcsém, sikerült egy kiváló példát hoznod arra, amit én is pontosan így gondolok róluk.

Szép megfogalmazás!

Nekem egy uncsitesóm akart venni egy passsat-ot 10 évesen 130ezer km-el, kb. 8 éve.

Mondom neki ember, számolj már utána, az évi 13ezer. NEM, ebben annyi van! Biztos! Megnéztük! Mondom akkor drágább lenne az átlagnál!! Nem, kell neki a pénz csak azért adja el!

Megvette. Hazafelé úton füstölni kezdett, szerelőhöz egyből, 1 injektor csere 250ezer komplett. Előző gazda védekezése "nála semmi baja nem volt".

Utána még 2 évig megvolt, sokat szerelőnél, rengeteget ráköltött majd menekülő áron eladta.

Nem ismerte be azóta se, hogy átkurták. Ismerje be, hülye bedölt egy kiglancolt 300ezer kmes autónak?? Ááá, annál ő okosabb. Autóra költeni kell mert sokat megy vele ez volt a válasz.

Valami hasonló ez is ahhoz amit írtál. Látom a fidkányokat még a lélegeztető gép rablás, ami az év rablása volt az eu-ban is, azt se ismerik el, kimagyarázzák, ahogy a 3x covid halottat is. "Inkább több lélegeztető legyen, nem lehetett előre tudni mennyi kell stb 🤮"

2024. jan. 11. 14:02
 25/34 anonim ***** válasza:

"sikerült egy kiváló példát hoznod arra, amit én is pontosan így gondolok róluk"

Igen, de a tanulság számomra nem az, hogy ezek a fideszesek, hanem az ember viselkedik így, ha a hitrendszerénél fogva kiszolgáltatott, és ezzel valaki visszaél.

2024. jan. 11. 14:06
 26/34 anonim ***** válasza:

22

“ Igen, az általában jót szokott tenni egy kisebbségnek, ha a területi és etnikai anyaországaik között rossz a viszony, szerintem is sokat segít a Fidesz a kárpátaljaiaknak.”

2 kérdésem van: Mióta van Fidesz? Mióta megy a jogok tiprása?

Mivel úgysem fogod megválaszolni leírom neked. 2010 óta Orbán kormány van, és előtte is volt már. 2014 óta szűkítik a magyarok jogait - azt amit az ukrán alkotmány meg sem engedne, plusz amikor Magyarország lemondott területi igényéről, Ukrajna vállalta, hogy sosem fogja a Kárpátaljai magyarok jogait szűkíteni. Tehát előtte 8 évig miért nem volt baj Orbán? XD

Előbb volt a jogfosztás, utána változott meg a magyar kormány baráti hozzáállása. De tudom, de hagynád, bezzeg ha Moszkvában elverik a melegeket akkor visítasz - saját népedet meg leszarod.

23 Balogáék Putyin bérenc Janukovics emberei voltak, most a jelenlegi karhatalom pártolja őket. Az apja meg a testvére képviselő, a kormány kegyeltjei és nem tesznek a kirohanásaik ellen semmit. Plusz hát miért is tennének, hiszen a jogfosztásokat nem Baloga, hanem a kormány vitte véghez.

2024. jan. 11. 15:00
 27/34 anonim ***** válasza:

"Mióta van Fidesz?"

2010

"Mióta megy a jogok tiprása?"

Emlékeim szerint ez a mantra a nyelvtörvény óta megy (amit 2014-ben javasoltak, ha és 2019-ben iktattak be, ha jól emlékszem).

De ez megint szövegértés bukta amúgy: nem mondtam, hogy a Fidesz miatt érik attrocitások a magyarokat. Én csak arra utaltam, hogy amit a Fidesz csinál, az nem segít a kárpátaljai magyaroknak.

"De tudom, de hagynád, bezzeg ha Moszkvában elverik a melegeket akkor visítasz - saját népedet meg leszarod."

Nem tudod, csak ezt hiszed. Mellesleg rosszul hiszed.

2024. jan. 11. 15:49
 28/34 anonim ***** válasza:
30%
Akkor megyek át de nem a mi hazánkhoz ha nem támogatja az ukránokat.
2024. jan. 11. 15:56
 29/34 anonim ***** válasza:
73%
A MH-hoz csak a legsötétebb fidkányok mennek át - az az ő szintjük!
2024. jan. 11. 17:48
 30/34 A kérdező kommentje:
29) A Mi Hazánk választói körében a legmagasabb a diplomások aránya.
2024. jan. 11. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!