Orbán nem fél tőle,hogyha mégis belemegy Ukrajna tàmogatàsàba akkor àtmennek a választói a Mi Hazànkhoz?
9) Több milliárd forintot adományozott nekik. Szerinted nem elég? Szerintem annak a pénznek Magyarországon is lett volna helye az egészségügyben.
PS: Még az EU-tól eddig kapott segélyből se tud UKrajna teljesen elszámolni
10 Hát persze! Írhatnék most sok mindent, de kár a szóért!
Csak ennyi a véleményem azokról, akik szerint ez így van:
🤮🤮
Hátha segít, ezt meg osszátok:
🧠🧠
Aki a több milliárd Ukrajnába küldött pénz hazai jobb befektetéséről fröcsög (ami egyébként az EU-ból lehívható, ahogy az Ukrajnába küldött hadifelszerelés árát is kifizeti az EU új felszerelésre, magyarul aki küld fegyvert az lecseréli kvázi ingyen a felszerelését, de erről se volt még semmi a köztévében ugye pedig itt mi sok sok fegyvert tudnánk korszerűsíteni), ugyan mondja már meg, mi van a 300mrd felesleges eladhatatlan lan szemét lélegeztető gépekkel.
Igaz papíron az egészségügyre fordított kiadások között szerepel 😁
"Fidesz szavazók 5 perc alatt átfordulnak ,ha kell."
Ez szellemi , vagy jellembeli hiányosság lehet náluk?
Amikor Orbán arról beszél hogy ki kell űzni az oroszokat, éljeneznek, amikor arról beszél hogy nekünk az oroszok kellenek, és az EU-t kell megállítani, akkor éljeneznek.
Olyan mintha nem lenne se személyiségük, se gerincük, se erkölcsük.
"Olyan mintha nem lenne se személyiségük, se gerincük, se erkölcsük."
Szerintem ezek közül egyik sem igaz, engem másra emlékeztet. Volt egy klasszikus világvége szekta az USA-ban sok évtizede, ami elkövette azt a hibát, hogy számonkérhetően megmondta, mikor jön a világvége. A nap eljött, a világvége meg nem. Azt hinnéd, hogy az emberek hirtelen kijózanodtak, és felkoncolták a vezetőjüket. De ennek az ellenkezője történt: a tagok elkezdték proaktívan hirdetni a szektát.
Ezek az emberek eladták minden vagyonukat, és a szektának adták, bohócot csináltak magukból az egész világ előtt. Ezzel szembesülni akkora mentális teher, hogy az emberek inkább megmagyarázták maguknak, hogy az ő imáik hárították el a világvégét, és igazolták a saját döntésüket.
Ha az embereket sikerül a hitükön keresztül nagyon csúnyán átb.szni, akkor egy idő után a kognitív disszonancia, amit a szembesülés okoz, már neked dolgozik. Szerintem a Fidesz szavazóinak erkölcse, gerince és személyisége is van, csak éppen őszintén hittek abban, hogy Orbánék elhozzák majd az igazi rendszerváltást. A Fidesz napja eljött, de ahogy a világvége, úgy a rendszerváltás sem. Ezzel szembenézni azért iszonyú kemény lehet, és nagyon csábító inkább a kényelmes magyarázatokat befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!