Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy 2 év alatt...

Miért van az, hogy 2 év alatt duplájára nőtt a Putyint támogatóinak aránya idehaza?

Figyelt kérdés

Az EUban brutálisan alacsony Putyin népszerűsége, miközben idehaza 2022.02.24 óta duplája lett Putyin támogatottsága, népszerűsége.

Kérdezem mi van a magyarok lelkivilágával, erkölcsével?

[link]

jan. 10. 13:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Ezer milliárdok mentek el Orosz propagandára. Ha az oktatásra, egészségügyre csak fele annyít költene az állam, mint az Orpsz propaganda terjesztésére, akkor nagyságrendileg jobb lenne mind kettő
jan. 10. 14:06
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tudom én fideszes vagyok mélyen elitélem Putyin háborúját, szerintem leginkább a Mi Hazánkosok egy része van oda érte.
jan. 10. 14:08
 13/26 anonim ***** válasza:
11%
A magyarok erkölcse, mint mindig, a legjobb, most Putyint kell támogatnunk és a békét. Aki mást támogat, az teljesen erkölcstelen (vagy csak nagyon ostoba). A magyarok mindig kiálltak mások emberi jogaiért, így van ez most is. Persze ebből a baloldal semmit sem ért, hogy Ukrajna nem lehet nato-tag, hogy kisebbségeket ölni nem szép dolog, vagy hogy Ukrjana eleve lopta a területei felét.
jan. 10. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Aztaqurva, ilyenek is léteznek mint 13#? Hol ment ennyire félre a nemzet?!?
jan. 10. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak valami orosz beépített ember.
jan. 10. 14:14
 16/26 anonim ***** válasza:
24%
14, sokan, a nyugat-pártiság sokak szerint hülyeség is. Én nem is értem, hogy gondolkodhatnak így. Miért jó a gazdasági válság, infláció, háború a szomszédban, az európai gazdaság meggyengülése az orosz nyersanyagok elvesztésével. Miért nem kötnek békét, ha kb. ugyanott tartanak sok 100 ezer fiatal halála után, akiket gránátok szakítottak cafatokra, és kb. 1 millió ember nyomorodott meg testileg vagy lelkileg. A gonosz Putyin ugyanis - békét kötött volna bármikor. Miért nem számítanak az orosz kisebbség jogai, akiket évek óta irtottak a saját szülőföldjükön...
jan. 10. 14:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg csak Putyin írtja a "saját földjükön" az embereket, mindkét oldalon.

Amikor lakóházakat bombáz porig, akkor gondolod hogy a robbanás elkerüli az orosz lakókat?

Azokat a fiatalokat, akiket felállítottak és vittek katonának az oroszok, és küldenek naponta a halálba, szerinted nem Putyin öli meg?

Uhh, de veled befejeztem, olyan gusztustalan vagy, hogy csupán a veled való beszélgetés is mocskosság érzetét kelti.

jan. 10. 14:31
 18/26 hájaaa ***** válasza:
80%

"Miért nem kötnek békét, ha kb. ugyanott tartanak...'

Megnézném, ha a te szüleidet gyerekeidet bombázzák sz@rrá, hogy milyen békéről akarnál beszélni ÚGY, hogy 1-2 évre rá ugyanúgy megindítaná a hadjáratát a tömeggyilkos diktátor.

jan. 10. 14:36
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Azért, mert az EU az LMBT-t meg a migrációt támogatja.

Putyin meg ellenzi."

Akinek ez a legfontosabb mérce azt ki kellene vizsgáltatni valami, hogy nincs-e valami elmebaja.

jan. 10. 14:41
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Zelenszkij nem akar békét, Putyin igen, tehát az áldozatok nyilván zselé felelőssége ez alapján, akármilyen gonosznak is tartjuk Putyint. Mellesleg azok színorosz területek, tehát Ukrajna foglalta el őket, sőt attól 50-100 kilométerre is még színorosz területek vannak, de Kárpátalja sem ősi ukrán föld... A NATO-ba lépés meg meg volt beszélve, és amúgy amerikai puccs zajlott le Ukrajnában, ha valaki lemaradt róla.
jan. 10. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!