Kerül bárhol a világon olyan sok pénzbe jogosítványt szerezni, mint Magyarországon?
"14-es akkor jó nekik, én kevés embert ismerek aki nettó 800 felett keres, kb. 3-4-et egy orvos, egy informatikus, egy bankigazgató...
Mondjuk nekem csak érettségim van, a párom állami ovónő, mi együtt nem keresünk nettó 800-at."
És egy orvos vagy egy informatikus, bankigazgató a felső tízezer tagja? :) Inkább felső középosztály, alsó-felsőosztály. A felső tízezer tagjai milliárdosok, nem milliomosok.
#21 kb minden kamionsofőr ennyit vagy többet keres, a legtöbb építőipari szaki,egy kupac vállalkozó( karosszériás,autószereló,vendéglátós,stbstbstb.), jópár multis akik nem a tápláléklánc alján vannak,dd tudok gyári melóst is hasonló magasságokban mert bitangrégóta a négykarikának dolgozik, hegesztőt,esztergályost akik szinte művészként melóznak, ja igen a művészek, még a leghitványabb xfucktorosok is.....
Soroljam még? Nem csak közalkalmazott és minimálbéres él az országban.
"#21 kb minden kamionsofőr ennyit vagy többet keres, a legtöbb építőipari szaki,egy kupac vállalkozó( karosszériás,autószereló,vendéglátós,stbstbstb.), jópár multis akik nem a tápláléklánc alján vannak,dd tudok gyári melóst is hasonló magasságokban mert bitangrégóta a négykarikának dolgozik, hegesztőt,esztergályost akik szinte művészként melóznak, ja igen a művészek, még a leghitványabb xfucktorosok is.....
Soroljam még? Nem csak közalkalmazott és minimálbéres él az országban."
Öööööhm.... Most... most ezt mire írtad? Mert nem értem. Vagy nem Nekem akartad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!