Mi hazánk tényleg a Fidesz zsebpártja ?
Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 07:25
11/18 hájaaa válasza:
"Nekik is kedvez, szóval ez nem bizonyít semmit."
A fidesz szavazta meg, ők meg a végén tartózkodtak...hát inkább politikai balfácánság az egész a MH részéről és egy dilettáns bandának tűnik ezek után.
12/18 anonim válasza:
#11 Szóval a gazdádék miért nem szavazták meg az országgyűlési választási törvény módosítását?
13/18 anonim válasza:
#13 Szóval elismered, hogy a DK a Fidesz zsebpártja.
14/18 anonim válasza:
Én elismerem hogy a Mi Hazánk a Fidesz zsebpártja.
15/18 anonim válasza:
#15 Nem úgy tűnik, hiszen erre nem tudtál érvet felhozni, míg azt, hogy a DK a Fidesz zsebpártja, nem tudtad cáfolni.
16/18 anonim válasza:
Ha a DK és a FIDESZ szerinted azonos, akkor szavazz a DK-ra mostantól, és ennyi :)
17/18 anonim válasza:
Miért szavaznék a DK-ra? Nem akarom, hogy a Fidesz hatalmon maradjon.
18/18 anonim válasza:
Akkor a DK, Fidesz, Mi Hazánk, Gattyán-bohóc párt, Gödény párt kilőve.
Én pont így vagyok vele, szerintem a kutyusokra szavazok és ennyi.
Ha Hadházynak lenne pártja, arra szavaznék, az a csávó megállás nélkül tárja fel a Fidesz-bűnözők dolgait, és pár naponta posztol olyasmit, amiért egy közepes-normális demokráciában a kormányok lemondanának, és lehet börtönbe is mennének a miniszterek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!