EU-s szabályokba ütközne-e az, ha Magyarországon betiltanának minden kereskedelmi TV és rádióadót?
"Felkeresném személyesen és kezet csókolnék annak, aki betiltja őket."
Én meg csákányt b*sznék a fejébe, mert ehhez senkinek nincs joga. Ilyen csak a totalitárius diktatúrákban van.
"Felkeresném személyesen és kezet csókolnék annak, aki betiltja őket."
Nemcsak te vagy ebben az országban!Nem kell nézni őket!Én nem nézem a Hír(hedt)Tv-t például.
Nem csak a betiltás,hanem a média cenzurázása is sérti a sajtószabadságot. Mellesleg a mostani Alkotmány is tiltja.
Igaz,hogy ma ismerte be Szalai Annamária,hogy munkaköri kötelességének tartja,hogy Név Nélküli fórumán keresztül figyelemmel kísérje a közösségi portálokat a neten.
Lehet,hogy az új Alkotmányban már nem szó a sajtószabadságról?
"Én meg csákányt b*sznék a fejébe, mert ehhez senkinek nincs joga. Ilyen csak a totalitárius diktatúrákban van."
Bár fogalmam sincs mi az de ezek után úgyvélem, érdemes lenne átállnunk totalitárius diktatúrára.
"Bár fogalmam sincs mi az de ezek után úgyvélem, érdemes lenne átállnunk totalitárius diktatúrára."
Valahogy rögtön gondoltam, hogy fogalmad sincs. Néhány példa: Sztálinizmus a Szovjetunióban, Maoizmus Kínában, Észak-Korea, a Rákosi Rendszer, a Hitleri Németország és még sokan mások.
Walter Sobchak
ne okoskodj már nem áll jól neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!