A 2022-es gyermekvédelmi népszavazáson volt lehetősége az LMBTQ-pártiaknak véleményt nyilvánítaniuk arról, hogy ők egyetértenek az iskolákban a gyerekek számára az LMBTQ-t bemutató foglalkozások megtartásával. Miért nem éltek a lehetőséggel?
Máskor az a baja az LMBTQ-pártiaknak, hogy a kormány az ő véleményükre sose kíváncsi, őket sose kérdezi meg. És az is felháborítja őket, hogy a tanároknak nem lehet az iskolákban a gyerekekkel az LMBTQ-ról beszélni.
Miért nem akarták elmondani a véleményüket? A népszavazás anonim volt.
#49 feltételezem te még élőben láttál ÁVH-s autót, azért nem mert senki ilyesmikről beszélni :D
Egyébként a csajszi 19 éves, elmúlt már 16.
#54 én voltam az aki írt az alkoholizáló, fűvel-fával összefekvő ismerőséről (nincs kedvem kikeresni a számom :D)
Na, eddig full ugyanolyan vagy, mint az ő szülei. Náluk is tabu téma a szex, valószínűleg azért csinálja ezt mert lázad. Tudod, a tiniknek ez a “dolguk” :D
57. ,,Tudod, a tiniknek ez a “dolguk” :D"
Így van. A szülőnek meg az a dolga, hogy ezt ne hagyja szó nélkül, hanem 2 nagy pofonnal nevelje meg a gyereket.
Gyerekuralom helyett normális nevelés.
58. Még mielőtt a libsik ebbe is belekötnek.
Nem szó szerint értettem a pofont, hanem a szigorra gondoltam, ami a normális gyereknevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!