A 2022-es gyermekvédelmi népszavazáson volt lehetősége az LMBTQ-pártiaknak véleményt nyilvánítaniuk arról, hogy ők egyetértenek az iskolákban a gyerekek számára az LMBTQ-t bemutató foglalkozások megtartásával. Miért nem éltek a lehetőséggel?
Máskor az a baja az LMBTQ-pártiaknak, hogy a kormány az ő véleményükre sose kíváncsi, őket sose kérdezi meg. És az is felháborítja őket, hogy a tanároknak nem lehet az iskolákban a gyerekekkel az LMBTQ-ról beszélni.
Miért nem akarták elmondani a véleményüket? A népszavazás anonim volt.
#7 vagyok
#8 ha végigolvastad volna a válaszom akkor látnád, hogy oda is írtam, hogy az USA-ban vannak olyan előadások.
"Magyarországon az LMBTQ-szervezetek panaszkodnak, hogy nem mehetnek be az iskolákban felvilágosító foglalkozást tartani a nem heteroszexuális kapcsolatokról."
Hát babám, én leszbikus vagyok de ilyenről még nem hallottam.
#11 Ez tipikusan olyan buta megnyilvánulás, mintha azt mondanád 10 milliárd dollár nem is létezik mert annyi pénzt te még sosem láttál.
Attól mert valamiről nem hallottál még létezik. Az meg hogy leszbikus vagy az lényegtelen hacsak nem tesz ez kifejezetten szemellenzőssé és pont ez akadályoz meg az informálódásban.
És nem, nem fogok nekiállni neked linket keresni róla, bele se kezdj!
#12 nem kell linket keresned, hidd el, én is kerestem de a nem-kormánypárti oldalakon csak középiskolásoknak szóló előadásokról olvastam, az pedig nem nagy lenne baj, hiszen ők már majdnem felnőttek :D
Nyilván vannak olyan elmebetegek akik szerették volna, én itt csak általánosságban beszéltem. Tudom, vannak mesekönyvek meg tankönyvek, etc., de a mesekönyvet a szülő dönti el, hogy megveszi-e, a tankönyvbe meg beleolvastam, az inkább a történelmi múlttal foglalkozik.
Inkább azon voltunk kiakadva, hogy ha egy gyerek kitaszítottak érzi magát az ilyen téri mássága miatt akkor a tanár nem segíthet neki.
De a törvény azon részével, hogy a kisgyerekeknek nem tarthatnak előadást teljesen egyetértek, ha ez vigasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!