Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért hiszik...

A balliberálisok miért hiszik azt hogy a fidesz szavazók nem fogadják Orbán Gáspárt? Amikor nagy tisztelői neki.

Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Ki hiszi ezt? Például én nem. Azt sem tudom, hogy ki Orbán Gáspár?

Miért tisztelik őt annyira? Milyen érdemei vannak, amiért tisztelni kellene?

2024. jan. 7. 18:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Ejj fiam, ez egy nagyon összefüggéstelen kérdés lett, próbáld újra kérlek.
2024. jan. 7. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Orbán Gáspár a miniszterelnök fia, vélhetően meleg és a Felház alapító tagja, ami egy zavaros, keresztény szerű pénzmosoda. Senki nem hiszi szerintem, hogy a fidesz szavazókat (akiknek amúgy se gondolkodnak) ez zavarná, szóval lényegtelen a kérdésed. Némi közvélemény befolyásolásra való szándékot vélek felfedezni abban, hogy kiírtad ide ezt.
2024. jan. 7. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Ezekkel a kijelentésekkel lerombolja a baloldal azt az általuk megfogalmazott tényállást, hogy nem szabad lejáratni más politikusokat, közszereplőket azzal, hogy alaptalanul azzal vádoljuk, hogy melegek.

Ha egy jobboldali szavazó csinál ilyet, akkor hatalmas a felháborodás a baloldal részéről. De ha egy baloldali szavazó a miniszterelnök fiáról alaptalanul azt terjeszti a nyilvánosság előtt, hogy homoszexuális, abban nincs semmi ok a felháborodásra?

KÉPMUTATÓ BALOLDAL.

2024. jan. 7. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Az apja miatt kell tisztelni?
2024. jan. 7. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Kit érdekel az, hogy a fiú milyen?

Csak az apja lenne...

2024. jan. 7. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok és nem baloldali, se nem jobb. Pártállástól és politikától függetlenül gondolom Orbán Gáspárról, hogy meleg, mert az. Nézz utána, bár tudom, hogy ez is fizetett kérdés.
2024. jan. 7. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

"hogy alaptalanul azzal vádoljuk, hogy melegek."

Vádoljuk a melegeket? Az vádalap lehet ma Magyarországon, hogy valaki meleg? Esetleg lemaradtam volna valamiről?

Egyébként, kikkel szoktál te és kiket vádolni? Azzal hogy melegek? Milyen jogon tesztek ti ilyet? Kiknek a nevében beszélsz egyáltalán?

2024. jan. 7. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:

"Vádoljuk a melegeket? Az vádalap lehet ma Magyarországon, hogy valaki meleg? Esetleg lemaradtam volna valamiről?"

A Fidesz a bajai lángosost megvádolta azzal, hogy meleg és megfenyegették, hogy ha nem lép vissza, akkor nyilvánosságra hozzák.

LEHET vádalap Magyarországon az, hogy valaki meleg.

2024. jan. 7. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
De ez nem vád, hanem közönséges zsarolás. Vádolni valakit az ügyész szokott, vádirat formájában, többnyire nyomozás meg ilyesmi után.
2024. jan. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!