A balliberálisok miért hiszik azt hogy a fidesz szavazók nem fogadják Orbán Gáspárt? Amikor nagy tisztelői neki.
Ki hiszi ezt? Például én nem. Azt sem tudom, hogy ki Orbán Gáspár?
Miért tisztelik őt annyira? Milyen érdemei vannak, amiért tisztelni kellene?
Ezekkel a kijelentésekkel lerombolja a baloldal azt az általuk megfogalmazott tényállást, hogy nem szabad lejáratni más politikusokat, közszereplőket azzal, hogy alaptalanul azzal vádoljuk, hogy melegek.
Ha egy jobboldali szavazó csinál ilyet, akkor hatalmas a felháborodás a baloldal részéről. De ha egy baloldali szavazó a miniszterelnök fiáról alaptalanul azt terjeszti a nyilvánosság előtt, hogy homoszexuális, abban nincs semmi ok a felháborodásra?
KÉPMUTATÓ BALOLDAL.
Kit érdekel az, hogy a fiú milyen?
Csak az apja lenne...
"hogy alaptalanul azzal vádoljuk, hogy melegek."
Vádoljuk a melegeket? Az vádalap lehet ma Magyarországon, hogy valaki meleg? Esetleg lemaradtam volna valamiről?
Egyébként, kikkel szoktál te és kiket vádolni? Azzal hogy melegek? Milyen jogon tesztek ti ilyet? Kiknek a nevében beszélsz egyáltalán?
"Vádoljuk a melegeket? Az vádalap lehet ma Magyarországon, hogy valaki meleg? Esetleg lemaradtam volna valamiről?"
A Fidesz a bajai lángosost megvádolta azzal, hogy meleg és megfenyegették, hogy ha nem lép vissza, akkor nyilvánosságra hozzák.
LEHET vádalap Magyarországon az, hogy valaki meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!