Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk szavazói tudják...

A Mi Hazánk szavazói tudják hogy ez a Fidesz egyik kamupártja?

Figyelt kérdés
jan. 7. 11:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19%
Legalábbis nehéz elképzelni úgy, hogy a DK konteóját terjesztitek.
jan. 7. 13:57
 22/31 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a fidesz 10+ év agymosásának az eredménye.

Nektek már nincs olyan hogy magyar, olyan van hogy a "jók" azok orbánisták, mindenki más meg "rossz" gyurcsányista.

Fel sem tűnik nektek, hogy mennyire nincs ez így jól.

jan. 7. 14:00
 23/31 anonim ***** válasza:
19%
Itt az újabb bizonyíték, hogy DK-s vagy. A ti kényszerképzetetek az is, hogy mindenki fideszes, aki nem ért egyet 100%-ban gyurcsánnyal.
jan. 7. 14:01
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek!
jan. 7. 14:03
 25/31 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Ezek szerint van Dk-s konteó is. Én nem tudom, mert nem érdekel sem Gyurcsàny, sem Orbán. Ezt inkább egy Dk-hoz közelállónak, vagy Fideszesnek kell ismernie, és nem megbántva senkit, ott sem a okosabb Fideszesek félnek Gyurcsánytól. Inkább az egyszerűek, akik veszélyt látnak benne. Sajnálom.
jan. 7. 14:07
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
#25 Abban igazad van, hogy a Fidesznek valóban nincs oka félni gyurcsánytól, hiszen ő nem akarja leváltani a Fideszt. Gyurcsány inkább azok számára káros, akik kormányváltást akarnak.
jan. 7. 14:11
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

A Mi hazánk még nem veszélyes. A Gyurcsány DK a veszélyes, mert a szavazóik nem értik meg eddig, hogy Orbán 2/3 szavaznak, ha Gyurcsány DK szavaznak.

A Mihazánkról a lepel majd később hullhat le egyértelműen, minden kétséget kizáróan. Nagyon megerősödik a DK (esélye minusz ezer százalék) és veszélyezteti a Fidesz hatalmát, újra Gyurcsány veszély leselkedik hazánkra, akkor "hazafias" kötelességből a Mihazánk koalícióra lépna Fidesszel. Simán meglepi, hogy Gyurcsány ne kerüljön a hatalom közelébe. De ennek hogy a DK a Fidesz fölé emelkedjen mínusz ezer százalék az esélye, és minden DK szavazó a Fidesz 2/3- ra szavaz.

jan. 7. 14:19
 28/31 anonim ***** válasza:
25%
Persze, hogy nem vagytok DK-sok. Csak kb ott tartotok, hogy a narancs mint gyümölcs fogyasztása is egy pártállást tükröz.
jan. 7. 14:42
 29/31 anonim ***** válasza:
43%
Nem az. Mit vergődsz kérdező?
jan. 7. 14:48
 30/31 anonim ***** válasza:
26. Egyetértek. Gyurcsány azoknak káros legjobban akik kormány váltást szeretnének elérni. Azt viszont nem tudom, hogy kivel kellene kormányt váltani. A jelenlegi ellenzék esélytelen, Dk-t nagyon nem szeretném, pl számomra nincs alternatíva.
jan. 7. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!