Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk szavazói tudják...

A Mi Hazánk szavazói tudják hogy ez a Fidesz egyik kamupártja?

Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 11:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%
Túlóra van a pártközpontban, gyurcsányisták?
2024. jan. 7. 12:08
 12/31 anonim ***** válasza:
42%
tudod kérdező melyik a kamupárt? a DK Gyurcsánnyal, mert még politizálhat. Orbán csak azért engedi őt a közélétbe még mindig, hogy legyen kire mutogatni, legyen kit utálni. Ezt pedig Gyurcsány is bevállalja, különben nem lehetne ott. szóval Ferike előbb fekszik le Orbánnak, mint Torockai...
2024. jan. 7. 12:48
 13/31 A kérdező kommentje:

Sokan felvetették, hogy a MI Hazánk a Fidesz álellenzéki pártja, és ezért "néztem utána", és most már én is ezt gondolom, és csalódott vagyok.

A gyurcsányozást meg nem tudom mire vélni, ez Fidesz technika, viszont igazolja is a feltételezésmet.

"Említsd meg a Mi Hazánkat negatívan és a Fidesz trollok azonnal neked fognak esni, a FIDESZ és a Mi Hazánk kiáll egymásért"

2024. jan. 7. 12:55
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

Egy darab hivatalos tényfeltáró cikket nem tudtál linkelni.

Az a Budaházy féle videó is annyiban merül ki, hogy több is lehetne ennél a MI Hazánk, de arról nem beszél, hogy a Fidesz kreálta.

Eddig szimpla hazugság az egész agyszüleményed.

2024. jan. 7. 13:04
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem győztél meg, nekem eléggé egyértelműnek tűnik sajnos hogy egy csapat.
2024. jan. 7. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:
29%
Ezt a konteót a DK és fiókpártjai terjesztik. Nekik természetesen nincs más mondanivalójuk, mint hogy a Fidesz szar, ezért csak azok szavaznak rájuk, akiknek mindegy mi, csak ne Fidesz legyen. Ők simán átpártolhatnak a Mi Hazánkhoz, ezért a DK-nak azt kell terjesztenie, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja.
2024. jan. 7. 13:29
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
A lehető legjobban útálom azt a pártot, ahol Gyurcsány jelen van. Nem voltam vagyok, leszek DK, és hasonló szavazó, egész egyszerűen azért, mert a dilettantizmusukkal eléggé legcsórósították az országot. De én is azt gondolom, hogy a Mi Hazànk egy fideszhez közel álló, és ha kell odaszavazó párt.
2024. jan. 7. 13:45
 18/31 A kérdező kommentje:

"A lehető legjobban útálom azt a pártot, ahol Gyurcsány jelen van. Nem voltam vagyok, leszek DK, és hasonló szavazó, egész egyszerűen azért, mert a dilettantizmusukkal eléggé legcsórósították az országot."

Ugyan ez.

2024. jan. 7. 13:49
 19/31 anonim ***** válasza:
34%
Gondolom, hitelesebb a trollkodás, ha azt hazudjátok, hogy nem vagytok DK-sok.
2024. jan. 7. 13:51
 20/31 A kérdező kommentje:

Vagy csak nem hazudjuk.

Neked nem ijesztő hogy el sem tudod képzelni, hogy magyar emberek nem a pártok szerint határozzák meg magukat?

2024. jan. 7. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!