A Mi Hazánk szavazói tudják hogy ez a Fidesz egyik kamupártja?
Sokan felvetették, hogy a MI Hazánk a Fidesz álellenzéki pártja, és ezért "néztem utána", és most már én is ezt gondolom, és csalódott vagyok.
A gyurcsányozást meg nem tudom mire vélni, ez Fidesz technika, viszont igazolja is a feltételezésmet.
"Említsd meg a Mi Hazánkat negatívan és a Fidesz trollok azonnal neked fognak esni, a FIDESZ és a Mi Hazánk kiáll egymásért"
Egy darab hivatalos tényfeltáró cikket nem tudtál linkelni.
Az a Budaházy féle videó is annyiban merül ki, hogy több is lehetne ennél a MI Hazánk, de arról nem beszél, hogy a Fidesz kreálta.
Eddig szimpla hazugság az egész agyszüleményed.
"A lehető legjobban útálom azt a pártot, ahol Gyurcsány jelen van. Nem voltam vagyok, leszek DK, és hasonló szavazó, egész egyszerűen azért, mert a dilettantizmusukkal eléggé legcsórósították az országot."
Ugyan ez.
Vagy csak nem hazudjuk.
Neked nem ijesztő hogy el sem tudod képzelni, hogy magyar emberek nem a pártok szerint határozzák meg magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!