Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk szavazói tudják...

A Mi Hazánk szavazói tudják hogy ez a Fidesz egyik kamupártja?

Figyelt kérdés
jan. 7. 11:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%
Túlóra van a pártközpontban, gyurcsányisták?
jan. 7. 12:08
 12/31 anonim ***** válasza:
42%
tudod kérdező melyik a kamupárt? a DK Gyurcsánnyal, mert még politizálhat. Orbán csak azért engedi őt a közélétbe még mindig, hogy legyen kire mutogatni, legyen kit utálni. Ezt pedig Gyurcsány is bevállalja, különben nem lehetne ott. szóval Ferike előbb fekszik le Orbánnak, mint Torockai...
jan. 7. 12:48
 13/31 A kérdező kommentje:

Sokan felvetették, hogy a MI Hazánk a Fidesz álellenzéki pártja, és ezért "néztem utána", és most már én is ezt gondolom, és csalódott vagyok.

A gyurcsányozást meg nem tudom mire vélni, ez Fidesz technika, viszont igazolja is a feltételezésmet.

"Említsd meg a Mi Hazánkat negatívan és a Fidesz trollok azonnal neked fognak esni, a FIDESZ és a Mi Hazánk kiáll egymásért"

jan. 7. 12:55
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

Egy darab hivatalos tényfeltáró cikket nem tudtál linkelni.

Az a Budaházy féle videó is annyiban merül ki, hogy több is lehetne ennél a MI Hazánk, de arról nem beszél, hogy a Fidesz kreálta.

Eddig szimpla hazugság az egész agyszüleményed.

jan. 7. 13:04
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem győztél meg, nekem eléggé egyértelműnek tűnik sajnos hogy egy csapat.
jan. 7. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:
29%
Ezt a konteót a DK és fiókpártjai terjesztik. Nekik természetesen nincs más mondanivalójuk, mint hogy a Fidesz szar, ezért csak azok szavaznak rájuk, akiknek mindegy mi, csak ne Fidesz legyen. Ők simán átpártolhatnak a Mi Hazánkhoz, ezért a DK-nak azt kell terjesztenie, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja.
jan. 7. 13:29
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
A lehető legjobban útálom azt a pártot, ahol Gyurcsány jelen van. Nem voltam vagyok, leszek DK, és hasonló szavazó, egész egyszerűen azért, mert a dilettantizmusukkal eléggé legcsórósították az országot. De én is azt gondolom, hogy a Mi Hazànk egy fideszhez közel álló, és ha kell odaszavazó párt.
jan. 7. 13:45
 18/31 A kérdező kommentje:

"A lehető legjobban útálom azt a pártot, ahol Gyurcsány jelen van. Nem voltam vagyok, leszek DK, és hasonló szavazó, egész egyszerűen azért, mert a dilettantizmusukkal eléggé legcsórósították az országot."

Ugyan ez.

jan. 7. 13:49
 19/31 anonim ***** válasza:
34%
Gondolom, hitelesebb a trollkodás, ha azt hazudjátok, hogy nem vagytok DK-sok.
jan. 7. 13:51
 20/31 A kérdező kommentje:

Vagy csak nem hazudjuk.

Neked nem ijesztő hogy el sem tudod képzelni, hogy magyar emberek nem a pártok szerint határozzák meg magukat?

jan. 7. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!