2024-ben továbbra is előre, nem hátra?
Megdöbbentő az EU-ban milyen drágaság van. Ausztria már élhetetlen olyan drága lett ott minden. 2 euro felett a benzin. Itthon még 600 forint sincsen egy liter, könyörgöm! Dollármédia szerint mégis itt a drága..
Németország már rég elesett. A németek egy ideje már hozzánk költöznek a jobb megélhetés reményében. Volt róla szó már többször az M1-en is.
Mit vársz a 2024-es évtől? Kitarthat a lendület, a dezinfláció, a gazdasági növekedés, a sikerek ebben az évben is?
Ausztria egy napos autópálya matrica: 3249 Ft
Magyarország egy napos autópálya matrica: 5150 Ft
(Március 1-től lesz ilyen)
Tolvaj fidesz banda!
Olyan élhetetlen Ausztria, hogy éppen a 14. havi fizetésem számolgatom. Egyelőre két nyaralást foglaltam le, új telefont és ps5-öt vettem a decemberi dupla béremből.:) mindezt úgy, hogy nem sokkal keresek a kollektív minimálbérnél többet. Kár hogy éhenfagytam és nem tudom kihasználni.
Az is biztosan véletlen, hogy a rokonoknak mi visszük haza a mosóport, az állateledelt, karácsonyi vacsorához az alkoholos italokat, egy rokonnak autóalkatrészt, mert feleannyiba kerülnek mint otthon.
Gasoline prices Price (EUR/Liter) Current price 1.48 EUR
Aki esetleg nem akarná megnyitni az oldalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!