Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2024-ben továbbra is előre,...

2024-ben továbbra is előre, nem hátra?

Figyelt kérdés

Megdöbbentő az EU-ban milyen drágaság van. Ausztria már élhetetlen olyan drága lett ott minden. 2 euro felett a benzin. Itthon még 600 forint sincsen egy liter, könyörgöm! Dollármédia szerint mégis itt a drága..

Németország már rég elesett. A németek egy ideje már hozzánk költöznek a jobb megélhetés reményében. Volt róla szó már többször az M1-en is.

Mit vársz a 2024-es évtől? Kitarthat a lendület, a dezinfláció, a gazdasági növekedés, a sikerek ebben az évben is?

jan. 7. 06:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ausztria egy napos autópálya matrica: 3249 Ft

Magyarország egy napos autópálya matrica: 5150 Ft

(Március 1-től lesz ilyen)

Tolvaj fidesz banda!

jan. 7. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
istenem csak történne már valami
jan. 7. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan élhetetlen Ausztria, hogy éppen a 14. havi fizetésem számolgatom. Egyelőre két nyaralást foglaltam le, új telefont és ps5-öt vettem a decemberi dupla béremből.:) mindezt úgy, hogy nem sokkal keresek a kollektív minimálbérnél többet. Kár hogy éhenfagytam és nem tudom kihasználni.

Az is biztosan véletlen, hogy a rokonoknak mi visszük haza a mosóport, az állateledelt, karácsonyi vacsorához az alkoholos italokat, egy rokonnak autóalkatrészt, mert feleannyiba kerülnek mint otthon.

jan. 7. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Mutasd meg kérlek, melyik benzin van 2 euró felett?

jan. 7. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Gasoline prices Price (EUR/Liter) Current price 1.48 EUR

Aki esetleg nem akarná megnyitni az oldalt.

jan. 7. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!