2024-ben továbbra is előre, nem hátra?
Megdöbbentő az EU-ban milyen drágaság van. Ausztria már élhetetlen olyan drága lett ott minden. 2 euro felett a benzin. Itthon még 600 forint sincsen egy liter, könyörgöm! Dollármédia szerint mégis itt a drága..
Németország már rég elesett. A németek egy ideje már hozzánk költöznek a jobb megélhetés reményében. Volt róla szó már többször az M1-en is.
Mit vársz a 2024-es évtől? Kitarthat a lendület, a dezinfláció, a gazdasági növekedés, a sikerek ebben az évben is?
"A németek egy ideje már hozzánk költöznek a jobb megélhetés reményében. Volt róla szó már többször az M1-en is."
Akkor biztosan igaz, elvégre a kormánypropaganda soha nem hazudik!
🤣🤣🤣
Ezen a kérdésen hangosan felnevettem. Az asszony kérdezte is, hogy mi történt. Felolvastam neki, most már ő is röhög. Üdv Ausztriából...
"Üdv Ausztriából..."
Csak nem úton vagy Németországból Magyarországra? 🤣
"Csak nem úton vagy Németországból Magyarországra? 🤣"
Pont fordítva.😀
Nem is értem, ha mindenki Magyarországra költözik sógiktól meg a friccektől, miért olyan qrva nehéz lakást találni náluk..
"Itthon még 600 forint sincsen egy liter"
Jaja csak 599,90 :D
Dübörög a jólét :DDDDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!