Orbán Viktor le tudna verni egy forradalmat?
Nem véletlen a hadsereg átalakítása, de szerintem haladunk abba az irányba, hogy ez sem fogja megvédeni a népharag ellen.
Ha el is bocsájtottak rengeteg katonát, maradtak ott a bajtársaik közül, akik talán nem a bűnözőket fogják védeni a néppel szemben.
Nem lesz forradalom amíg a Ratkó gyerekek (nagymama, nagypapa) mindent elhisznek amit a tv-ben nyomatnak, máshonnan meg nem tájékozódnak.
Viktátor megmondaná hogy a fiatalok agyát átmosta a brüsszeli propaganda.
De amúgy elég hamar elkönnygázasítana a TEK mindenkit, aki a gumilövedéket bírta.
Az én szüleim is Fideszesek, mert hogy jobb mint a Gyurcsány.
Gondolkodásod (?) eléggé leegyszerűsített. 1954-ben születtem, tehát "ratkó gyerek" vagyok. A médiaboxon le van tiltva az összes közszolgálati adó, nehogy véletlenül bejöjjön. Soha nem szavaztam a fideszre és nem is szavaznék soha. A környezetemben nem nagyon ismerek fideszest a korosztályomban sem.
08:12
Hívd fel a szüleid figyelmét, hogy már létezik jobb, mint a fidesz, vagy Gyurcsány.
Politikai Hontalanok Szövetsége
Nem mentelmi jog mögé bújt jobbos, balos bűnözőket kell váltogatni.
Nekünk szavazóknak, végre fel kell nőni, felelősséget vállalni magunkért és a jövőnkért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!