Drágább lesz Magyarország mint Németország?
Amilyen gyorsan romlik Magyarország gazdasága szerintem nemsokára minden drágább lesz mint Ausztriába vagy Németországba, úgy hogy közben a Magyar fizetések sokkal rosszabbak mint az említett országokban.
(Köszönjük szépen fideszesek)
A bevásárlás, élelmiszer boltok már egyértelműen drágábbak.
Tesómék most jöttek haza, hüledeznek az itteni árak láttán.
Fizetésünk meg jóval kevesebb, nem úgy kell átlagot számolni, hogy a pénztáros vagyonát is beleszámolják.
És közben mégis tele az utak kocsikkal, sorok a boltokban tömött kosarakkal, mindenki úgy jön-megy, mintha nem lenne holnap.
Brutális jólét van itthon.
A ló*faszt olcsóbb, érdekes módon senki nem tud konkrétumot írni, csak olyan "mértékegységek" vannak, hogy "teli kosár/fél kosár", meg "sokkal olcsóbb", stb. Ausztriába járok ki, egyértelműen nem olcsóbb. A Nutelláról, meg hasonló sz*rokról ne beszéljünk, mert azzal nem fogunk jóllakni. Egyébként én is vettem már Ausztriában Pick téliszalámit olcsóbban, mint amennyi Magyarországon volt, de tegnap pl a Billában 34.9, a Metroban 28.88 volt kilója. (Magyar Auchanban most 10.000)
Még mielőtt valaki ezzel jönne, a fizetés több kint, az egy másik kérdés, csak hülyeségeket ne terjesszetek. Egyébként egy csomó üzletnek van online szórólapja, lehet nézegetni.
Van rokonom Németországban dolgozik, sok dolgot ott vásárol, háztartási szerek, élelmiszer, mert olcsóbb.
És igen még a minőség is jobb.
Németország már minimum 15 éve olcsóbb mint Magyarország ami az élelmiszert illeti
2010-ben voltam először a 2000-es években és 20-30%-kal voltak alacsonyabbak az élelmiszer árak
Ez nem most lett így. Nagyobb piac hatékonyabb kereskedelem.
Az USA 280-millió fővel rendelkező gazdasága olyan kereskedelmi kultúrát tesz lehetővé amit itt mi el sem tudunk képzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!