Honnan jön a kormány, fideszesek azon száma, hogy Magyaro. több millió ukrán menekültet fogadott be?
Nagyon nem értem, ez rengeteg ember.
A 83 milliós Németországban vannak a legtöbben, kb. 1,2 millióan.
A kormány szerint hazánk lakossága „másfélszeresére nõtt“ (ez 4,5 millió ukránt jelentene nem?).
Máskor meg „befogadtunk 1 millió ukránt“, mondta többek közt Illés Boglárka fideszes képviselõ.
Ez igaz? Tehát ma minden 9. ember ukrán hazánkban?
Hol lakik ez a rengeteg ember?
Nekem nem jön ki sehogy sem….
Fideszesek tudnak ebben segíteni?
LOL.
Az befogadás, ha beléphetnek az országba és továbbhaladhatnak?
Az az emberek FOGADÁSA, vagy beengedés-átengedés, regisztrálás.
Nem befogadás tartós idõre.
Most megnéztem az értelmezõszótárt, a befogad „szállást, otthont ad valakinek“.
Szerintem nem én vagyok a hülye :)))
Magyarul nagyon jól értek, fideszül valóban kevésbé.
Normális ember szerintem sem tudja felfogni ezt a sok süket dumát :)))
Akkor tehát az országba beenged-átenged az fideszesek szerint a befogad. Oké.
:))))
#8-nak (kérdezőnek):
Ne törd magad, értelmetlen.
Arról vitáztok hogy a fideszesek szerint a kormánynak joga van félrevezető félimformációkkal átqrni az embereket, de az ellenzékieknek nincs joga ezt számon kérni.
*félinformációkkal
Rohadt android. PC-hez vagyok szokva.
Arról senki nem tehet, hogy innen az emberek menekülnek mihelyst idejönnek. Vagyis az állítás, hogy milliókat fogadtak be, IGAZ.
Tudom nehéz megérteni mert itt Magyarországon a baloldali és liberális eszmét kedvelőknél nem történt meg a szekularizáció Orbán és az ország között. Ami olyan mint az araboknál a vallás és az ország. De hát nincs mit tenni ilyenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!