Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar ellenzék (a Mi...

A magyar ellenzék (a Mi Hazánkat leszámítva) miért kezd fokozatosan osztály alapú gyűlöletkommunikációt folytatni?

Figyelt kérdés

jan. 5. 11:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Végülis igaz: akkor inkább éljünk egy olyan országban, hogy minden szép és jó, semmi rossz nincs, mert nem lehet róla beszélni. Nézzük ezt a képet inkább, jobb az álomvilág:

[link]

jan. 5. 14:29
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

16

Annyiban kiegészíteném, hogy szerintük:

-Aki jobber, az bigott szinten és fanatikusan vallásos, és erőszakosan térít másokat

-Aki sportol, az erőszakos, és Orbánék érdekeit szolgálja

-Aki csirkét eszik az buta

-Aki krumplit eszik, szintén

-Aki családot alapít az tönkre teszi az életét

De nincs itt szó kipécézésről, a kedves ellenzékiek aztán nem olyanok.... :D

jan. 5. 14:40
 23/28 anonim ***** válasza:

Vannak táborok közti ellentétek (fideszes vs ellenzéki), de ezek nem osztályharcok, ezt sok hozzászóló rosszul látja így.

Legutóbb osztályharcot maximum Botka László kezdeményezett a "fizessenek a gazdagok" kampányával, de az is tiszavirág életű volt.

jan. 5. 16:47
 24/28 anonim ***** válasza:
A Mi Hazánk az ellenzéki párt, a többi pedig fizetett hazaáruló.
jan. 5. 19:39
 25/28 anonim ***** válasza:

Ne legyünk már teljesen vakon, a Mi Hazánk a Fidesz álellenzéki pártja. Értem hogy a szavazóik ezt nem értik, de attól még az.

Az index.hu "ellenzéki média", a Fideszé, ahogy az ATV is a Fideszé, mégha látszólag ezek ellenzéki médiának akarnak tűnni.

A Gattyán párt is a Fidesz, a Gödény párt is a Fidesz, a Völner HUXIT pártja is a fideszé.

Orbán így játszik, ezért van hatalmon már harmadik ciklusa óta (4 ciklus összesen, Istenem, szőrnyű)

jan. 5. 21:11
 26/28 anonim ***** válasza:
49%

Rettegj 25-ös, nekem a ti nyomorotok okoz örömet :D

2026: Fidesz és 2/3 :D

jan. 5. 21:16
 27/28 anonim ***** válasza:

Nekem nincs rettegni valóm.

Látom hogy ez rossz, hogy hová vezet ha nem változik, de ha eljön az idő átköltözök egy EU-s tagországba.

Üzletember vagyok, magyar, de a történelemből tudjuk, hogy sok civilizáció elpusztult már. Eltűntek az avarok, a szkíták, a hunok, most majd a magyarok is. Amilyen ostobák vagytok sajnos ez nagy valószínű számotokra.

jan. 5. 21:22
 28/28 anonim ***** válasza:

27

Te is az a fajta vagy, akinek 2014 óta ott a bőrönd az ajtóban a drámai kilépőhöz :)

jan. 6. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!