A magyar ellenzék (a Mi Hazánkat leszámítva) miért kezd fokozatosan osztály alapú gyűlöletkommunikációt folytatni?
Végülis igaz: akkor inkább éljünk egy olyan országban, hogy minden szép és jó, semmi rossz nincs, mert nem lehet róla beszélni. Nézzük ezt a képet inkább, jobb az álomvilág:
16
Annyiban kiegészíteném, hogy szerintük:
-Aki jobber, az bigott szinten és fanatikusan vallásos, és erőszakosan térít másokat
-Aki sportol, az erőszakos, és Orbánék érdekeit szolgálja
-Aki csirkét eszik az buta
-Aki krumplit eszik, szintén
-Aki családot alapít az tönkre teszi az életét
De nincs itt szó kipécézésről, a kedves ellenzékiek aztán nem olyanok.... :D
Vannak táborok közti ellentétek (fideszes vs ellenzéki), de ezek nem osztályharcok, ezt sok hozzászóló rosszul látja így.
Legutóbb osztályharcot maximum Botka László kezdeményezett a "fizessenek a gazdagok" kampányával, de az is tiszavirág életű volt.
Ne legyünk már teljesen vakon, a Mi Hazánk a Fidesz álellenzéki pártja. Értem hogy a szavazóik ezt nem értik, de attól még az.
Az index.hu "ellenzéki média", a Fideszé, ahogy az ATV is a Fideszé, mégha látszólag ezek ellenzéki médiának akarnak tűnni.
A Gattyán párt is a Fidesz, a Gödény párt is a Fidesz, a Völner HUXIT pártja is a fideszé.
Orbán így játszik, ezért van hatalmon már harmadik ciklusa óta (4 ciklus összesen, Istenem, szőrnyű)
Rettegj 25-ös, nekem a ti nyomorotok okoz örömet :D
2026: Fidesz és 2/3 :D
Nekem nincs rettegni valóm.
Látom hogy ez rossz, hogy hová vezet ha nem változik, de ha eljön az idő átköltözök egy EU-s tagországba.
Üzletember vagyok, magyar, de a történelemből tudjuk, hogy sok civilizáció elpusztult már. Eltűntek az avarok, a szkíták, a hunok, most majd a magyarok is. Amilyen ostobák vagytok sajnos ez nagy valószínű számotokra.
27
Te is az a fajta vagy, akinek 2014 óta ott a bőrönd az ajtóban a drámai kilépőhöz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!