Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenhol ki vannak fosztva...

Mindenhol ki vannak fosztva boltok, jelentős áruhiány megfigyelhető. Ekkora jólét van itthon, hogy már az élelmiszergyárak, szállítók se bírják már ezt a tempót, amit a magyarok diktálnak?

Figyelt kérdés
jan. 4. 09:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%

Milyen áruhiány van?

Igaz, némely polcok leürültek, de pl nálunk folyamatosan pakolják ki az árut a kis Sparban. De még a kínaiaknál is.

jan. 4. 10:16
 12/34 anonim ***** válasza:
31%

9

De hogyan tesznek tönkre egy áruházláncot? 😁

jan. 4. 10:18
 13/34 anonim ***** válasza:
43%

6

Állítottál valamit, akkor bizonyítsd. Bemondásra nem adunk.

jan. 4. 10:20
 14/34 anonim ***** válasza:
Pont abszolút nem érdekel hogy te mire adsz vagy mire nem.
jan. 4. 10:21
 15/34 anonim ***** válasza:
50%
Auchan, Spar, Coop töltve rendesen. Meg nem láttam senkit aki kiterült volna a hétfő óta tartó éhezéstől.
jan. 4. 10:23
 16/34 anonim ***** válasza:
46%

"De hogyan tesznek tönkre egy áruházláncot?"

Úgy hogy olyan költségeket rónak rá, ami miatt masszívan mínuszosan kénytelen működni.

De ezt már fentebb leírtam, megnövekedett rezsiárak + extraprofitadó.

jan. 4. 10:23
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

14

Utánanéztem, és nem jelentett csődöt élelmiszeráruház november - december hónapban. Mi értelme hazudoznod?

jan. 4. 10:27
 18/34 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező neked mi számít kifosztott boltnak? Nálunk nagyjából tele vannak a polcok, amerre mostanában jártam, igaz a kedvenc chipsemet pont nem lehetett kapni, de azért az áruhiány nem itt kezdődik az én értelmezésemben.
jan. 4. 10:35
 19/34 anonim ***** válasza:

17

Kicsit túl van gondolva. Egyesek azt próbálják elhinteni, hogy többet nem lesz áru a boltokban.

jan. 4. 10:42
 20/34 anonim ***** válasza:
32%

"Utánanéztem, és nem jelentett csődöt élelmiszeráruház november - december hónapban. Mi értelme hazudoznod?"

Visszaolvastam minden hozzászólásomat, sehol nem írtam "csődöt".

Nem tudom te hol halucináltál ilyet.

jan. 4. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!