Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit gondol Novák Katalin...

Ki mit gondol Novák Katalin újévi beszédéről?

Figyelt kérdés
Mi haverokkal néztük, majdnem az egészet végigröhögtük. Ekkora kétszínűséget, ami ebből a pártkatonaból áradt, ez valami beteges. Reméltem, hogy nem lesz benne brüsszelezés, dehogynem volt. Tanárok helyzetéről egy árva szót nem említett. Az inflációról, magyarok elszegényedéséröl, az ég világon semmit. Nettó szánalom volt

2024. jan. 1. 20:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

"#3 Az elszegényedés meg aközött, hogy valamennyivel kevesebbet vásároltak az emberek, nagy a különbség."

Pont az az elszegényedés hogy kevesebbet tudnak vásárolni az emberek. Ha nem szegényednének el vásárolnának ugyan annyit. Azért nem vásárolnak mert nincs miből.

Jársz te boltba? Vannak termékek aminek az ára megduplázódott, megtriplázódott. Less már rá mennyi kenyér fogy. Folyamatosan csökken az eladott mennyiség, ksh, pékek, folyamatosan mondják. Nem a kaviárból meg a ferrárikból fogy kevesebb hanem a legalapvetőbb élelmiszerekből.

Az elszegényedés definíciója hogy nem jut pénz az alapvető élelmiszerekre sem.

2024. jan. 1. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
2024. jan. 1. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
9%

#11 Látom nem sikerült elolvasnod amire reagálsz, gondolom a cikkekkel is így vagy, hogy csak a címét olvasod el és elkönyveled a tartalmának azt ami abban a pár szóban van leírva.

Pont ez a lényeg, hogy attól mert kevesebbet vesznek valamiből még nem feltétlen azért teszik mert nem jut rá pénzük. Mi is sokkal kevesebb kenyeret veszünk mint akár 1 vagy 2 éve, és ennek oka valóban az, hogy hatalmas árnövekedés volt a pékáruknál. De nem szegényedtünk el, egyszerűen jobban odafigyelünk, mert ennyi pénzért már nem vágom a kukába. Előre gondolkodunk és nem veszünk annyi felesleges kenyeret mint korábban, ha látom, hogy nem fogy el akkor beteszem inkább a fagyasztóba és később kivéve friss lesz. Ilyen árak mellett már nem a félbarna kenyeret vesszük hanem jobb minőségűt. Egyszerűen nem pazarlunk úgy, mint korábban. Ahogy sok más élelmiszernél is jobban odafigyelünk.

2024. jan. 1. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

12/12

belinkeled az öszödit akkor nem kormányoz balfaxul a fideszed? :D

Nem tudsz érvelni, mutogass már vissza ádámig meg éváig :D

Tehát akkor azért nincs pénze az embereknek mert öszödi beszéd :D

Ritka bohóc vagy :D

2024. jan. 1. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Az a véleményem, hogy normális ember, ilyen fideszes libát nem néz.
2024. jan. 2. 00:15
 16/20 anonim válasza:
19%

Szerintem lenyűgöző volt. Látszott rajta az őszinteség, kedvesség. Mi, magyarok nem is kívánhatnánk jobb köztársasági elnököt. Aranyos volt a kutyus is. Szerintem is ez a mozgás éve lesz,ahogy Katalin is mondta. Már meghozta a motivációmat a kondizashoz, amire engem is elhívott.

Nem értem az előttem írtakat, szerintem kiváló beszéd volt.

2024. jan. 2. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Én majd akkor hallgatom az öszödi beszédet, ha rád a lombkorona nélküli lombkorona sétányon sétálva árnyékot vetnek a fák hülyegyerek..
2024. jan. 2. 21:16
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Csak a Himnusz miatt kapcsoltam oda, aztán az elején elhangzott két mondat: "Már nem csak a szomszédban van háború, hanem..." azután: "Drágulnak az árak..." Tényleg?!

Már mentem is onnan, mert nem szeretem, ha olyanok tájékoztatnak ezekről kenetteljes, sajnálkozó hangon, akik több milliót keresnek havonta az ilyen és hasonló dumákkal.

2024. jan. 3. 17:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Az megvan nagysasasszony havi 2-4 milliót költ szépségápolásra? És egy ilyen kezdi el sajnálni a minimálbéres nagyarokat?
2024. jan. 3. 18:49
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

;) én nem tudtam ezt de talán jobb is, mert így legalább nem latszik a szakálla

De amúgy nem mint nő van vele bajom csak mint ember 😂

2024. jan. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!