Hogyan tudnék gratulálni Karikó Katalinnak-, és Krausz Ferencnek?
Figyelt kérdés
Csodálatos magyarnak lenni♥️🇭🇺🎉2023. dec. 10. 21:50
1/11 anonim válasza:
Feküdj le mindkettővel, egyszerre.
A hármas úgyis nagyon trendi.
2/11 anonim válasza:
Kérsz még oltást amibe belehalsz miattuk.
4/11 anonim válasza:
Csodálatos a magyar oktatás is igaz?
5/11 anonim válasza:
Most aki lepontozott aszerint szép? Mert ugye az volt a válasz hogy dugni kell mindkettővel. Én csak odaképzeltem magam és elszörnyedtem.
6/11 anonim válasza:
"Csodálatos magyarnak lenni♥️🇭🇺🎉"
Egyetértek! Hajrá magyarok 🥰
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
"Csodálatos", hogy két Nobel-díjasunk van, aki itthoni kutatásért kapta az elismerést (Szent-Görgyi), illetve a Kertész Imre nem kutatásért, de itthon írta a Sorstalanságot.
Az ország népességéhez képest aránylag sok Nobel-díjasunk van. Tehát koponyák lennének, csak feltételek nem, hogy itthon kutassanak. Tényleg "csodálatos". Az államszocializmus idején mondjuk ez érthető volt. De azóta eltelt 30 év és semmi nem változott.
9/11 anonim válasza:
Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy a covid oltás NEM káros különösebben.
#2 Már Krauszt is hibáztatjátok??? Mert ugye "miattuk"...
10/11 Tom Benko válasza:
@8: Akik közül van, aki nem is tekintette magát magyarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!