Jó lenne, ha az LMP javaslatára betiltanák a tüzijátékot és a petárdát?
Figyelt kérdés
Még mindig vannak hülye, barom, felelőtlen emberek, akik miatt a tűzoltóknak kockáztatniuk kell az életüket. Sosem tűnnek el.
Elképesztő...
2024. jan. 1. 10:01
1/17 anonim válasza:
Jó is meg nem is, hisz szilveszterhez hozzátartozik a tűzijáték! de aki ész nélkül csinálja azzal nekem is bajom ban.
2/17 anonim válasza:
Leírtak valamit ami vagy igaz vagy nem ,az LMP súlytalan viccpárt ,inkább ne avatkozzon bele semmibe .
3/17 anonim válasza:
Jó lenne, ha betiltanák. Nekem mindegy kinek a javaslatára.
4/17 anonim válasza:
Jó lenne ha normálisan korlátozva lenne. pl 23:30-00:30 ig lehet csak.
Egy csomóan lementek és lőttek fel tűzijátékot a 10 emeletes házból. Ezzel még nem is feltétlenül van gond. Fura mód a házba egy fideszkomcsi lakik csak, no neki sikerült csak hogy a tűzijáték indítókat szépen otthagyta az okádása közepén a ház előtt. A többi libsi hazaáruló meg kidobta a szemetesbe.
Az extra poén ez a fideszkomcsi nyafogja folyamatosan hogy koszos a város, persze karigeri miatt.
5/17 anonim válasza:
4-es te a cseka ügynöke vagy ?ott használták ezt a módszert
6/17 anonim válasza:
Én a kutya és más hobbyállat tartását tiltanám be, mert a sok felelőtlen gazdi rosszul tartja őket. Naponta lehet olvasni, milyen körülmények közül mentenek ki szerencsétlen állatokat. Erre a te logikád mentén egy megoldás van: a tiltás.
7/17 anonim válasza:
#6: jó ötlet. A kutyatartást is engedélyhez, vagy valami alap oktatáshoz kéne kötni.
De ennek mi köze van ehhez a kérdéshez?
8/17 anonim válasza:
#7 csak a kérdező és az LMP törvényhozási logikájára fűztem rá, bár kár volt, ezen az oldalon a logika nem az emberek erőssége.
9/17 anonim válasza:
min 5 milliárdot költöttek az "emberek" erre a fényes és durrrantós mókára , jó üzlet ez nem fogják betiltani
10/17 anonim válasza:
ezt a számadatot támaszd már alá valamivel 9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!