Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nógrádi György szerint az...

Nógrádi György szerint az ukránoknak küldött EU-s pénzeknek a 30%-át ellopják. De ez miért olyan borzalmas nagy szám, a magyar állapotokhoz képest?

Figyelt kérdés

Simán el tudom képzelni, hogy a 30%-át ellopja az ukrán vezetőség a segély pénzeknek. Tehát ennyi pénzzel nem tud elszámolni. De ez a 30% miért is olyan baromi nagy?

Magyarországon, a jelenlegi NER kormánnyal, mi hány százalékával tudunk elszámolni az EU-s pénzeknek? Én nem tudom, hogy lenne valamennyi is amennyit ne a NER lovagok lopnának el. Tehát az én fejemben az EU-s pénzek 100%-át ellopják.

Akkor miért jönnek azzal a Fideszesek, hogy azért sem szabad Ukrajnának küldeni a nekünk szánt pénzt, mert annak jelentős részét ellopják. És? Ha csak a 30%-át lopnál el a Magyarországra érkező EU-s pénzeknek, ennyi idő alatt már Svájc lennénk..

2023. dec. 31. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Az a gond, hogy olyanokkal foglalkozol, hogy " Nógrádi György szerint". A csávó megélhetési hazudozó, ki a rákot érdekel épp miről kamuzik? Kb annyira hiteles, mint Győzike :D
2023. dec. 31. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez kicsit ellentmond annak amit az amerikai külügyminiszter állít.

Az ukrajnának küldött támogatások 90 százaléka visszakerül az amerikai cégekhez. Pénzt nem nagyon tudnak lopni az ukránok csak eladják amit segélyként küldenek nekik. Az meg hogy az amcsik milyen áron számolják el a katonai raktárak aljában porosodó lejárt szavatosságú szart az egy másik érdekes történet de erről nem illik beszélni.

2023. dec. 31. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
14%
5: Ezt a hülyeséget nem honnan szedted? Honnan ez a 25/27 problémás arány?
2023. dec. 31. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:
14%

5

Az Elioson kívül,sosem jöttök elő más üggyel. Az meg külön poén, hogy az Eliosnál az EU nem állapított meg lopást.

2023. dec. 31. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!