Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nógrádi György szerint az...

Nógrádi György szerint az ukránoknak küldött EU-s pénzeknek a 30%-át ellopják. De ez miért olyan borzalmas nagy szám, a magyar állapotokhoz képest?

Figyelt kérdés

Simán el tudom képzelni, hogy a 30%-át ellopja az ukrán vezetőség a segély pénzeknek. Tehát ennyi pénzzel nem tud elszámolni. De ez a 30% miért is olyan baromi nagy?

Magyarországon, a jelenlegi NER kormánnyal, mi hány százalékával tudunk elszámolni az EU-s pénzeknek? Én nem tudom, hogy lenne valamennyi is amennyit ne a NER lovagok lopnának el. Tehát az én fejemben az EU-s pénzek 100%-át ellopják.

Akkor miért jönnek azzal a Fideszesek, hogy azért sem szabad Ukrajnának küldeni a nekünk szánt pénzt, mert annak jelentős részét ellopják. És? Ha csak a 30%-át lopnál el a Magyarországra érkező EU-s pénzeknek, ennyi idő alatt már Svájc lennénk..

2023. dec. 31. 11:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%

Az ukránoknak küldött pénzt, már Nyugaton eleve lefölözik. Ezután még az ukránok is leakasztják a magukét. Jó az 30 százaléknak is, amennyi oda kerül ahová való.

Persze Ukrajna jogállam...

2023. dec. 31. 11:59
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak annyi hogy a tolvajok irigyek hogy más ellopja, amit ők akarnának ellopni.
2023. dec. 31. 12:00
 3/14 anonim ***** válasza:
10%
Mert senki nem mondja azt, hogy Magyarországon 30%-ot ellopnának, még az Európai Unió ellenőrei sem, a problémás projektet aránya jóval 10% alatti, és az sem jelent feltétlenül "lopást".
2023. dec. 31. 12:07
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Azért mert Ukrajna meg nem is Eu-stag és már ellopjàk a pénzt...mi lenne ha meg tag is lenne
2023. dec. 31. 12:09
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem kicsit más rémlik 4#, az EU 27 projectet vizsgált, és 25-nél azt állapította meg, hogy az egész rendszer az EU-s pénzek ellopására lett kitalálva.

De csak egy esetet konkrétan, a sokk milliárdos Elios ügyet, amikor Orbán a lánya férjének játszotta át a pénzt, és használhatatlan lett az eredmény, de a kormány kifizette az EU-nak a teljes összeget, ezért nem lett büntetőügy bellöle, csak épp a magyar emberek károsodtak szokás szerint.

2023. dec. 31. 12:11
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Nógrádi csak irigykedik, mert hiába fideszes őskomcsi, mégsem jut neki a húsosfazékból.
2023. dec. 31. 12:12
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Nógrádi nincs képben. Legalább a 80%-át ellopják.
2023. dec. 31. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Egy bűncselekmény nem jogosítja fel a másikat is, hogy ugyan azt csinálja. A magyar állapotokra és Lölőre felhívja a figyelmet más.

De ezt nem Nógrádi mondta, ő csak felmondja a leckét amit aznap halott. Az amcsik mondták, hogy az oda érkezett fegyverek 30%-át nem tudták lekövetni. Ez nem feltétlen lopást jelent. Az ukrán/orosz zsoldosok amikor Belgorodban parádéztak, ahhoz Ukrajnának nem volt köze hivatalosan, nade mégis európai fegyverekkel csinálták a cirkuszt. Rakd össze a képet.

És ugye az itt megnevezett dolgokban sosem pénzről esik szó. A másik esetben, ahol ez a 30% (valójában33%) volt, az az ukrán vámügy jelentése. A segélyek 33%-a sosem érkezett meg hivatalosan a rendeltetési helyére. De ez sem pénz. Itt szó szerinti segélyekre kell gondolni, tárgyakra, amik csak papiron léteztek vagy ha léteztek, akkor valaki olyan vette át, akinek nem lett volna szabad.

Pénzről nem nagyon esett szó lopás kapcsán. Esetleg túlárazott vásárlásokról, de itt senkinek fingja nincs, hogy a pénz 10%-a tűnik el, vagy 40%, vagy 30%.

2023. dec. 31. 12:23
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

A magyar kormányról eleve feltételezem, hogy csak az 50%-át küldi el az általa bejelentett támogatásoknak, segélycsomagoknak. Egyszerűen bele sem teszik a csomagokba, és ennyi, "biztos az ukránok közben ellopták".

Ez annyira Orbán módszer szerintem.

2023. dec. 31. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
nógrádi csaló úr
2023. dec. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!