1/9 anonim válasza:
Nem, hogy lenne már az???????????
Az összes magyar tv csatorna Fidesz kézen van szóval folyamatosan mennek rajta az álhírek meg a Fidesz propaganda.
2/9 Molyember válasza:
Szerintem ez a gondolat még azok között is ritkán őszinte, akik nézik. Legalábbis szeretném azt hinni, hogy az ember inkább csak hazudik magának, és nem menthetetlen.
4/9 anonim válasza:
Az M4-en szoktam nézni focimeccseket. Ezek szerint azzal is átvertek. Nem is volt EB selejtező.
5/9 anonim válasza:
#4 a sportesemény mióta számít hírforrásnak?
6/9 anonim válasza:
nem, ez is csak propaganda mint az összes többi. szerintem nincs is semmilyen megbízható hírforrás.
7/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=fORpeFtfC2M&t=98s
Persze hogy megbízható. fűrer viktor kedvéért megbízhatóan hazudik mint 13 éve folyamatosan.
8/9 anonim válasza:
5
Mióta sporthírek is vannak.
Ezek szerint hazudtak a VB győztesről is.
9/9 anonim válasza:
Ezt viccnek szántad? Mert én nem ismerek egyxetlenegy megbízható hírforrást sem. Mindegyik hazudik, legfeljebb máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!