Az összes magyar tv csatorna Fidesz kézen van szóval folyamatosan mennek rajta az álhírek meg a Fidesz propaganda.
2023. dec. 31. 09:56
2/9 Molyember válasza:
Szerintem ez a gondolat még azok között is ritkán őszinte, akik nézik. Legalábbis szeretném azt hinni, hogy az ember inkább csak hazudik magának, és nem menthetetlen.
2023. dec. 31. 10:20
3/9 anonim válasza:
Nem.
2023. dec. 31. 10:51
4/9 anonim válasza:
Az M4-en szoktam nézni focimeccseket. Ezek szerint azzal is átvertek. Nem is volt EB selejtező.
2023. dec. 31. 11:09
5/9 anonim válasza:
#4 a sportesemény mióta számít hírforrásnak?
2023. dec. 31. 11:11
6/9 anonim válasza:
nem, ez is csak propaganda mint az összes többi. szerintem nincs is semmilyen megbízható hírforrás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.