Tanárok megérte tüntetni? Elérték céljukat?
"3-észnél vagy? A tanároknak nyáron továbbképzésre kell járnia"
Kinek? Hova ? Mikor? 20 éve tanár vagyok soha az életben nem voltam továbbképzésem nyáron.
Észnél vagy?
Egy beosztott mérnök ajánlott napi díja 130 000 HUF!
Osszál szorozzál, hogy az mennyi havonta!
Politikus sem végez termelő munkát mégis milliós fizetésik vannak. Az országgyűlési képviselőkről már nem is beszélve!
16
Lehet nyáron is továbbképzés (vagy este vagy hétvégén), amit teljesíteni kell a 7 év/120 kredit (=120 óra) teljesítésen. Ami kvázi 3 munkahétnyi időtartam, amit nem fizetnek ki, vagy adott esetben mi fizetünk a tanfolyamokon.
Ez a bruttó bér olyan nettó 350 E Ft lesz. Az előző ajánlat az a bruttó 450E Ft volt, ami 10E Ft-tal jelentett többet, mint a pályakezdő kollégáknál. Én nem hiszem, hogy majdnem 10 év tanítás után ennyit érdemelnék. Vannak országos versenyen díjazott diákjaim is, szóval úgy érzem, hogy jól végzem a munkám.
Mindeközben az egyik ismerősöm most esett ki az egyetemről, BSc képzéssel. Multinál kezdett el dolgozni szeptembertől nettó 600E Ft kezdőfizetéssel. Decemberben jól ment a cég, nettó 650. Semmi extra munkakört ne képzeljetek, asszisztens.
De olyan ismerős is van, aki ugyenennyi pénzért egyik hazai luxus-szállodában dolgozik a bárban.
Párhuzamos univerzumok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!