A szuverenitásvédelmi hivatalnál mikor nyitják meg az állásportál?Illetve, várhatóan milyen bérek,követelmények lesznek?
Én jelenleg egy multinál dolgozok, beszerzés területén.Diplomám is van.
Viszont, gyerekkorom óta szívesen dolgoznék nyomozóként.De, nem a rendőrségen, mert az rosszul fizet, meg valami nagyobbal szeretnék foglalkozni.
NAV-nál próbálkoztam egyszer, de akkoriban még rosszabbak voltak a bérek ott, nem akartam kevesebbért váltani.
Az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz nehéz bekerülni, ott vannak a régiek és kihalásos alapon megy
A Szuverenitásvédelmi Hivatal viszont új intézmény.Kíváncsi lennék a munkakörökre, bérezésre.Illetve, lehet-e átképzés után nyomozóként dolgozni, felderíteni a politikusok piszkos finanszírozási ügyeit,illetve a médiumok külső politikai befolyását elemezni.
1.
Nem érdekelnek a smasszer munkakörök.Engem a nyomozás,elemzés része érdekel.
"Engem a nyomozás,elemzés része érdekel."
Ja, itt nem lesz érdemi munka, Rogán titkosszolgálata megmondja kik az ellenzékiek, kik akik aktívan politizálnak, és azokat kell elhurcolni, megverni.
B kategóriás jogosítvánnyal keresnek szerintem, büntetlen élet nem feltétel.
2/3
Milyen nyomozó munka? Meg milyen elemzés? helirogán tonci propaganda minisztériuma ledumálja pintér elvtárrsal kiről milyen adatokat gyűjtöttek pegazus szerű illegális megfigyelések alatt és ha rosszat mondtál a kommunista kiszvezetőre akkor előveszik hogy tilosba parkoltál 14 éve és csak a felszólításra fizetted be a büntit természetesen dollárba így hazaáruló vagy.....
Ki az a bugyuta aki azt hiszi ez nem így fog működni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!