Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kéne üzenni Varsónak?

Nem kéne üzenni Varsónak?

Figyelt kérdés

2023. dec. 28. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Üzenj nyugodtan!
2023. dec. 28. 10:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Mit kéne nekik üzenni?
2023. dec. 28. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
2 ünnepközt a lengyelek szabin vannak, nem tudom, hogy megkapják-e az üzeneteidet. Talán majd jövőre.
2023. dec. 28. 10:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne a Magyar Postával küld az üzenetet mert az ajánlott levél ami eddig másnapra ért oda már csak 4-8 nap múlva várható, persze ha nem hagyják el.
2023. dec. 28. 11:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ott egy lengyel barátosném. Üzentem neki, kellemes ünnepeket kívántam.
2023. dec. 28. 11:03
 6/15 anonim ***** válasza:

#4 Ne szidd a postát! Most meglepődtem, mert a sima levelet kivitték már karácsony előtt, holott a feladás alapján azt hittem csak majd mostanra ér a címzettekhez. Közben sorra megköszönték akiknek küldtem, még szenteste előtt, hogy megkapták, pedig kedden adtam csak postára sima levélként.

A csomagokkal se volt gond idén eggyel se. A futár is gyorsan jött, a csomagponton is ott volt gyorsan meg az automatában is. Az egyiknél nem fért bele az automatába a csomagom, akkor a futár külön felhívott, hogy mi nekem a jobb, ha másnap újra megpróbálja, hátha akkor lesz üres box elég, vagy inkább adja le a közeli postán és oda megyek be érte.

Nekem az elmúlt évek legjobb tapasztalata volt ez idei a postával - de a többi csomagküldő céggel is.

2023. dec. 28. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Azt, hogy legyen elōvàlasztàs.
2023. dec. 28. 11:27
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
Hát amekkora káosz van most ott, jobb ha kivárjuk, mi is lesz a történet vége.
2023. dec. 28. 11:35
 9/15 anonim ***** válasza:
17%

#8 Ott most kapják meg azt a beöntést amit mi megkaptunk 2002-2010 között.

A hatalomba kerüléssel most felúszik a sz@r a tetejére és a lengyelek is megtapasztalják milyen ha ez elönti őket.

Aztán majd eldöntik, hogy ebben akarnak-e élni vagy legközelebb másképp döntenek.

2023. dec. 28. 11:38
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Pontosan ugyanaz épült ki náluk, mint Magyarországon. Nekik elegük lett belőle és csak a 36.6 százaléknyian szavaztak rájuk. A PiS-el senki nem akart összeállni, a 31 százaléknyi szavazatot gyűjtő jobbközép KO-val viszont igen. Ennyi a titka, egy normális, erős jobbközép.

Nem fog semmilyen szhar felúszni, az már felúszott nekik az előző 8 év végére, most annak eltakarítása van soron. Egész ügyesen csinálják, a magyaréhoz hasonló agymosodává alakított közmédiával kezdték. Amíg az nem független és PiS propagandista káderek ülnek benne, addig nem adnak a működésére pénzt. Az oligarchákat is hasonlóan kiéheztetik.

2023. dec. 28. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!