Most koppannak majd sokan a babaváró miatt?
Mi felvettük és végig tisztában voltunk azzal, hogy ha a feltételeket nem teljesítjük, akkor hitelként funkcionál.
Miért beszélsz kérdező baromságot?
Őszintén szólva a környezetemben csak azt láttam,hogy mindenki ingyen pénzként fogja fel,köztük az egyik rokonom is,aki folyamatosan rinyál és sajnáltatja magát,mikor rájött,hogy ez bizony nem ingyen pénz...
Nyilván vannak olyanok,akik tisztában vannak a dolgokkal,de én azt látom,hogy a legtöbb ember tényleg azt hiszi,hogy ez ingyen pénz...
"miért minősít mindenkit vagy sokakat, akik felvették"
"a családosokat kell fikázni jó libsi módra"
Még szerencse,hogy te senkit nem minősítesz XD
I.)
Én 100% együttérzek a deviza-károsultakkal, nem is hibáztatom őket, nagy szemétség és szélhámosság volt az- most nem mennék bele abba a vitába, hogy kell-e/ lehet-e sajnálni a deviza-károsultakat, kinek a hibája, felelőssége stb...
DE:
Aki a devizás eset után, abból nem tanulva, alapos megfontolás nélkül felvette a babavárót, és pórul jár vele, azt már nem tudom sajnálni, az egyszerűen gyengeelméjű.
-Az a gond, hogy a (magyar) gazdaság egy összefüggő, komplex rendszer: az egyének gazdasági, pénzügyi viselkedése, döntései hatással vannak az egész rendszerre, amely hatással van minden benne lévő egyénre. Egy hitelkárosult nem tényező, az csak az ő baja, de ha tömegesen lesznek hitelkárosultak az emberek, akkor az az egész gazdaságnak árt, ami visszahat az egyénekre, azokra is, akik pénzügyileg jó döntéseket hoztak egyéni szinten...
II.)
Egy valóban családbarát kormány NEM HITELBEN ad családtámogatásokat, nem arra játszik, hogy eladósítsa a családokat. Ennyit a háttérhatalmat kiszolgáló Fideszes politikus senkiháziakról is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!