Ha Szájernél valóban egy táska drog volt, és meztelenül mászott, akkor miért ejtették a drogokra vonatkozó vádakat, és miért ruhában volt a felvételen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 23:50
31/36 anonim válasza:
Nem voltam ott, hogy tudjam, hogy rétegesen öltözve, alsógatyában, vagy egy szál pöcsben kúszott le az ereszen az öreg Józsi :D Valamint azt se tudtam megszámolni, hogy 1 vagy ezer db ecstasy volt nála...
Ha neked vannak ezekre vonatkozó megdönthetetlen bizonyítékaid, mutasd be... de addig is nekem tökéletesen megfelel az a kép, hogy az öreg Jóska a bogyókkal megpakolt tatyijával ERESZkedik remegő, vazelinos kézzel, kopasz seggel a brüsszeli éjszakában :D
32/36 anonim válasza:
31
Leírom érthetően, mert még mindig nem érted:
A faxxért hazudozott erről az az isten adta mélydemokratikus nép?
34/36 anonim válasza:
Szájernek nem ez a legnagyobb bűne, hanem az, hogy írt egy olyan sz@r alaptörvényt, amit eddig 12-szer kellett módosítani, és még így is egyre vállalhatatlanabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!