A magyar balos média miért nem számol be sosem arról, amikor LMBTQ tag követ el megrontást kiskorúakkal szemben?
Sziasztok! Bocsánat ha nem a jó forum, csak szeretnék segítséget kérni.
Fidesz szavazó vagyok, nemrég megkaptam a nemzeti konzultációt, de nem volt benne a megoldókulcs, így most nem tudom hogy kell helyesen kitölteni,
Hová lehetne fordulni?
Vagy mikor diktálja le a Miniszterelnök úr a helyes megfejtéseket a Kossuthos Rádióban?
ma 13:07
Két dolog volt miatt hírértékű a dolog:
1) Kiderült a képmutatás. Ehhez hasonló LMBT-ügyben az lenne, ha egy heterókat ekéző melegről kiderülne, hogy heteró.
2) Az a valaki nem akárki volt, nem egy egyszerű aktivista, hanem konkrétan egy országos jelentőségű politikus. Az ő magyar megfelelője kb. a CÖF vezetője.
Tipikus valamiért, hogy amikor előjön az LMBTQ mocska, mindig az a válasz, hogy de miért nek ezzel meg azzal foglalkozom, ami szerintük fontosabb...
De amikor papokat kell pedofilozni vagy Szájer vagy Kaleta a téma akkor érdekes módon nem fontosabb az infláció, a tanárok bére vagy a családon belüli erőszak...
ma 03:11
Elmagyaráztam a különbséget, teljesen más horderejű esetekről van szó.
ma 07:06
Ezek szerint nem olvastad a válaszaim. De akkor miért kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!