Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar balos média miért...

A magyar balos média miért nem számol be sosem arról, amikor LMBTQ tag követ el megrontást kiskorúakkal szemben?

Figyelt kérdés

[link]

A papokról szóló hasonló hírek valahogy mindig címlapon kötnek ki.

2023. dec. 27. 12:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
45%

Sziasztok! Bocsánat ha nem a jó forum, csak szeretnék segítséget kérni.

Fidesz szavazó vagyok, nemrég megkaptam a nemzeti konzultációt, de nem volt benne a megoldókulcs, így most nem tudom hogy kell helyesen kitölteni,

Hová lehetne fordulni?

Vagy mikor diktálja le a Miniszterelnök úr a helyes megfejtéseket a Kossuthos Rádióban?

2023. dec. 27. 13:25
 22/30 anonim ***** válasza:
18. Forrás? Linkeld be a leszboszik videóját.
2023. dec. 27. 13:32
 23/30 anonim ***** válasza:
60%

ma 13:07

Két dolog volt miatt hírértékű a dolog:

1) Kiderült a képmutatás. Ehhez hasonló LMBT-ügyben az lenne, ha egy heterókat ekéző melegről kiderülne, hogy heteró.

2) Az a valaki nem akárki volt, nem egy egyszerű aktivista, hanem konkrétan egy országos jelentőségű politikus. Az ő magyar megfelelője kb. a CÖF vezetője.

2023. dec. 27. 14:21
 24/30 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy már leírtam korábban gyerek molesztalast leggyakrabban családtag követ el. Senki nem mondta hogy Lmbt emberek között nincsenek bűnözők. Lmbt emberek között is vannak bűnözők, de mivel itthon nem fogadhatnak örökbe gyereket, értelmetlen a kérdés. Mivel a tobbsege a társadalomnak heteroszexuális értelemszerűen a molesztaló személyek nagyon nagy részt heterok.
2023. dec. 27. 15:32
 25/30 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem számol be bármelyik oldal a családon belüli erőszakokról? Jómagam is részese voltam az ilyesminek, mégis mikor bárki szóba hozná, a legtöbben lapítanak, mint a róka. Aki csak tud róla, ő sem szólal fel ellene, de az emberek legnagyobb százalékát érinti. Szerintem ez sokkal égetőbb probléma, minthogy kb. hónaponta előhúzunk egy LMBTQ kérdést.
2023. dec. 27. 20:11
 26/30 A kérdező kommentje:

Tipikus valamiért, hogy amikor előjön az LMBTQ mocska, mindig az a válasz, hogy de miért nek ezzel meg azzal foglalkozom, ami szerintük fontosabb...

De amikor papokat kell pedofilozni vagy Szájer vagy Kaleta a téma akkor érdekes módon nem fontosabb az infláció, a tanárok bére vagy a családon belüli erőszak...

2023. dec. 28. 03:11
 27/30 anonim ***** válasza:

ma 03:11

Elmagyaráztam a különbséget, teljesen más horderejű esetekről van szó.

2023. dec. 28. 06:49
 28/30 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Más horderejű, ha valakit bíróságon elítélnek illetve kitagadnak a pártjából a tetteiért, mintha ugyanezeket a tetteket az elfogadás nevében normalizálni próbálják.
2023. dec. 28. 07:06
 29/30 anonim ***** válasza:
90%

ma 07:06

Ezek szerint nem olvastad a válaszaim. De akkor miért kérdezel?

2023. dec. 28. 07:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Azèrt, mert parancsba van foglalva, hogy a kiskedvencekről, semmi rosszat nem szabad írni.
jan. 22. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!