A magyar balos média miért nem számol be sosem arról, amikor LMBTQ tag követ el megrontást kiskorúakkal szemben?
Már lassan azt is ki kell emelni, hogy kék szemű volt az elkövető? Vagy hogy barna hajú? Vagy hogy színtévesztő,vagy hogy szereti az epres Milkát, vagy akármi? Mi köze van ezeknek a tulajdonságoknak egy bűnelkövetéshez?
A foglalkozásnak azért már van. Főleg, ha a foglalkozásából kifolyólag gyerekekkel (is) foglalkozik.
6#
Az a tini már rég túl öreg volt egy pedofilnak. Meg ott alapból az iskolai alá-fölé rendeltségi viszony volt a baj. Nem a korkülönbség, s nem is az, hogy 2 homoszexuális (vagy biszexuális) emberről volt szó.
1) A papi ügyekkel nem az probléma, hogy megtörténtek, hanem hogy az egyház ezeket eltussolta, ergo az egy rendszerszintű probléma.
2) A Ripost erősen túloz szokás szerint, nem egy befolyásos aktivistáról van szó, ráadásul egyelőre csak megvádolták.
"A papokról szóló hasonló hírek valahogy mindig címlapon kötnek ki."
Én szoktam olvasni balos médiát (nem a bulvárról beszélek), de valahogy nem rémlik, hogy ilyen címlapsztorit láttam volna...
A papos ügyeket szerintem azért hozta le, mert magyar ügyek voltak, ráadásul szemtelen módon még a molesztáltat jelentették fel zaklatásért.
Majd ha lesz magyar drag queen pedo és nem hozza le, akkor lesz időszerű a kérdés.
De az, hogy valaki noname milyen bűnt követ el nem külpolitika.
USA területén 2022-ben 794 ezer bűncselekményt követtek el, nem is említve a Föld lakosságának további 97%-át.
Rákeresve a nemfüggetlen Origo és a többi lakájmédia oldalán sincs erről cikk.
"Amikor most valami Lmbtq-ellenes aktivista nőről került ki egy leszbi videó, az érdekes módon nagyon fontos hír volt a Telexnek és a 444-nek is."
Tényleg, ez benne volt egyébként a fidesz-tolvaj médiában is?
Vagy ezt el kell hallgatni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!