Van még olyan ország ahol egy félanalfabéta, IQ-hátrányos a leggazdagabb az országban?
Figyelt kérdés
#van, leírom
2023. dec. 27. 08:18
1/10 anonim válasza:
Igazából az a szomorú, hogy ez az ember, semennyire sem üt ki az átlag közül. Aki kimegy az utcára, minimum egy tucat Lölővel fog találkozni, persze, Endy nélkül.
2/10 anonim válasza:
#1 Meg pár százmilliárd nélkül.
3/10 anonim válasza:
2, hát én nem vagyok abban biztos, hogy az a pénz ténylegesen az övé...
4/10 anonim válasza:
Én azon csodalkozom hogy még valami hacker vagy cyber bűnöző nem csapolto meg a milliárdjait
5/10 anonim válasza:
Persze, egy csomó amerikai sztár (zene, film) olyan sötét, mint az éjszaka. Az influenszerekről és "modellekről" meg ne is beszéljünk inkább.
6/10 anonim válasza:
#1 Megnyilvánulásai alapján én valamivel átlag alatti intelligenciájúnak gondolom, de lehet, hogy tévedek.
7/10 anonim válasza:
6, sajnos a saját tapasztalataim, a különböző kompetencia tesztek és a legújabb PISA eredmények, sajnos azt reprezántálják, hogy ő az átlag.
9/10 anonim válasza:
Nem, ilyen sehol a világon nincs. Még nálunk se, csak papírok. Valójában természetesen Orbán a leggazdagabb.
10/10 anonim válasza:
Én éppen ma gondolkodtam, miután láttam a listán Szijj László nevét, hogy hol vannak a Pesty László féle nagy leleplezések? Ősz elején az volt az ígéret karácsonyra már egy halom piszkos ügy lesz kiteregetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!