Minden jobboldali oldalt elutasítanak a balliberálisok. Akkor mégis honnan linkeljünk cikket ezeknek az embereknek?
Például ha valamit megírt a jobbos média, akkor eleve a linket se nyitjátok meg, mert mondjuk egy magyar nemzetről van szó.
Pedig nem kamu, meg semmi... De esélyt se adtok.
444, telex, hvg stb. oldalak viszont érthetetlen okokból nem hozzák le ezeket a híreket. Elhallgatják sok esetben, mert valószínűleg kellemetlen nekik.
#19: Nem értem a problémádat. Azt mondtad, hogy nem számolt be, erre küldtem bizonyítékot, hogy beszámolt. Majd belekötsz, hogy mikori a dátum.
A telex nem egy túl régi oldal, de parancsolj akkor egy 2017-es cikk a telex elődjéről, az indexről:
21
Már értem miért ezeket linkelted. A cikk azzal van lezárva, hogy Svédországban 2005 óta folyamatosan csökken a bűnözés. Ráadásul ebben a cikkben hivatkoznak egy másikra, ami a svéd no-go zónákról szól. Annak meg az a következtetése, hogy azok a no-go zónák szimplán egzotikus helyek, nincs is ott semmi baj 🤦♂️
23
Azt írtam le, amit a linkjeiden olvastam, és ott ez a következtetés. Elolvastad egyáltalán őket, vagy csak cím alapján bemásoltad ide? Ha ez nem tetszik neked, akkor olyan cikket linkelj be, ahol nem az a következtetés, hogy a svédeknél k*rvára minden rendben van. Nem vártam apokaliptikus állapotra, de az azért nem gyengén röhejes, hogy ott 2005 óta folyamatosan javul a helyzet, és nincs semmi baj. Aztán meg látom az RTL(!)-en, hogy a svéd rendőrök elfelé sprintelnek a békés bevándorlóktól...
#24: Nem minden fekete vagy fehér, az indexes cikk árnyaltabb. Te persze ebből azt szűröd le, ami a te narratívádat erősíti.
A telexes cikkben nincs ilyen, egyértelműen negatívan ír a jelenségről, de ott meg persze nem jó a dátum.
Miért ne lehetne a két állítás igaz?
1. 2005 óta javul a helyzet.
2. De attól még a mostani helyzetet is rossznak élik meg, emez-amaz dolgok történnek.
Jól mondja a hozzászóló, először az volt a baj, hogy ilyen cikkek "nem léteznek". Aztán bebizonyítja, hogy igenis léteznek, írnak róluk a kormánykritikus médiában is. Aztán az a baj, hogy "nem elég régiek". Aztán a hozzászóló bizonyítja, hogy régebben is cikkeztek ezekről. Most meg az a baj, hogy nem eléggé vészjóslóak ezek a cikkek. Meddig akartok még meghátrálni ebben a vitában? Meddig akartok még újabb és újabb kifogásokat keresni?
Hozzáteszem most én is ránéztem a cikkre. A főcím eleve zavargásokról szól. 6 bekezdésből 5 csak arról szól, hogy milyen problémák vannak és ezt hogyan intrepetálta pl. Trump. 1 bekezdés (kőkemény másfél sor) ír csak annyit a cikk legvégén, hogy még így is javult elvileg a statisztika. Egy szóval nincs benne az, hogy "nincs semmi baj", vagy hogy "minden k*rvára rendben van". Ezeket márcsak te tetted hozzá.
Esküszöm, ez a sz*rrágás amit le tudtok néha művelni...
25
Engem rohadtul nem érdekel a dátum, hanem a tartalom érdekel. És nem azért sz@r a cikk, mert nem az én narratívám erősíti, hanem azért, mert az jött le belőle a kedves újságírónak, hogy minden rendben. Még egy svéd nővel is beszéltek, aki valakitől hallotta, hogy talán vannak gondok, de ő nem érzékelt még ilyesmit.
Perpill te vergődsz azon, amit a cikkben olvastam. Arról én hol tehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!