Minden jobboldali oldalt elutasítanak a balliberálisok. Akkor mégis honnan linkeljünk cikket ezeknek az embereknek?
Például ha valamit megírt a jobbos média, akkor eleve a linket se nyitjátok meg, mert mondjuk egy magyar nemzetről van szó.
Pedig nem kamu, meg semmi... De esélyt se adtok.
444, telex, hvg stb. oldalak viszont érthetetlen okokból nem hozzák le ezeket a híreket. Elhallgatják sok esetben, mert valószínűleg kellemetlen nekik.
Nekem az a bajom a jobboldali médiával, hogy rengetegszer öncélúan gyűlölködik. Én ennek ellenére olvasok pl Mandinert, de egyszerűen zavaró, hogy nem lehet úgy végigolvasni egy hírt, hogy a cikk írója valamiféle távoli asszociációk során ki ne lyukdjon Sorosnál és az ellenzéknél.
Ennek ellenére igyekszem több helyről tájékozódni. Szakáts Árpád, L Simon László és Schmidt Mária írásait is olvasom néha.
Már a kérdésedből ítélve van egy sejtésem, a felfogásodról.
Csak egy kérdés, mielőtt válaszolnék: az RTL klubot hová sorolod?
17
Ennek fényében nem értem azokat a hozzászólókat, akik 1-2 éve még arról írkáltak, hogy a svédeknél minden rendben, aki mást mond az agymosott.
17.
Ez valami vicc?
Nézd már mikori a dátum 😁
a liberósok maradjanak a saját csipkejózsika álomvilágukba.
a szankciók működnek, putyinra most rúgják rá a kreml ajtaját és kiderül hogy ma már ötödjére halt meg. jóvanazúgy nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!