Csak én látom úgy hogy rendre Gyurcsány Ferenc személye az elfogadottabb az emberek számára?
"Az ilyenek fanatikusok"
??? Miért? Mit akarsz ezzel mondani? Fejtsd ki bővebben. Az hogy jelzőket aggatunk a másikra tartalom és valódi érvelés nélkül az csak arra jó hogy tovább polarizálja a társadalmat. Miért nem lehet komolyan tényleges ügyek mentén vitatkozni és érvelni? Miért csak a kultúrharc megy? És erről nem csak a pártok tehetnek, maguk az emberek is asszisztálnak hozzá. Azzal hogy egymással sem beszélnek érdemben. Csak a másik ledominálására tett kísérlet zajlik folyamatosan. Például ott van a Mihazánk.. Senki egy értelmes indokot nem mondott még kb ezen az oldalon (vagy csak én nem láttam) hogy ugyan mi olyan bestiális dolgot mondtak volna vagy lenne a programjukban amiért kiváltképp nem szabadna szavazni rájuk. Az ilyen megfoghatatlan tudat alatti sötét félelmek mint a "náci párt" azokat nem tudom komolyan érvként elfogadni hiszen semmi, de konkrétan semmi olyan bizonyítékot senki nem szolgáltatott ami ezt igazolná. Még egy rohadt nyilatkozat se amibe úgy igazából bele lehetne kötni. (nem vagyok a szavazójuk mielőtt valaki ezzel gyanúsítana) Ez pont akkora baromság mint amikor orrba szájba "libernyákoznak meg sorosistáznak valakit"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!