Csak én látom úgy hogy rendre Gyurcsány Ferenc személye az elfogadottabb az emberek számára?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig oda lyukadunk ki hogy akkor már inkább ő mint Orbán. Meg hogy össze kell fogni és minden mindegy alapon de le kell váltani a Fideszt. De miért ilyenek az emberek? Miért nem egy alulról építkező új erőt akarnak látni ami nem köt kompromisszumot egyik bukott politikai formációval sem? Miért maradnak ebben a dilemmában az emberek hogy Orbán vagy Gyurcsány?2023. dec. 25. 23:43
1/21 anonim válasza:
Nem inkább az a szomorú hogy orbán olyan rossz már fél évtizede, hogy még gyurcsány is jobb volt? 2 választás is volt és mégis a rosszabbra szavaznak.
2/21 anonim válasza:
Mi hazánk Gyurcsánynál is rosszabb lenne, azért.
3/21 anonim válasza:
Elég kancsal vagy ha így látod.
A tökömnek sem hiányzik hogy gyurcsány vagy a neje kormányra kerüljön.
5/21 anonim válasza:
Én sem értem miért csak kettőjük között akar mindenki választani. Mint ha csak ők ketten, vagy max még Dobrev lenne a politikában és ennyi. Valószínűleg az az oka, h az új arcokat rendre elnyomják, esélyt sem adnak a nagyközönségnek, h megismerjék őket. Hiába, a politikánál nincs mocskosabb dolog. :D
7/21 anonim válasza:
Gyurcsány olyan közutálatnak örvend ami rendre a Fidesz felé tolja a választókat. Kivétel ezalol a DK, ahol szekta szerüen imádják. Politikus társai pedig a DK anyagi hátterét, kicsi de elhivatott választói hátterét választják. Nem Dobrevet, Vadait 🤮 vagy Gyurcsányt
8/21 anonim válasza:
múltkor még azzal jött hogy "fizessenek a gazdagok"
aztán amikor 90 millióra büntették a dk-t, meg gyűjti az adományt a köznéptől hogy kifizesse a büntit.
ezzel aztán nagyon jó bizonylatot tett.
9/21 Alex Fly válasza:
Tudomásul kell venni,hogy Gyurcsány jelenleg a magyar politika megkerülhetetlen alakja és Orbán leváltása nem lehetséges nélküle. Arra pedig a jelenlegi helyzetben nincs reális esély, hogy a semmiből megjelenjen és megerősödhessen egy párt olyan mértékben, hogy esélye legyen a fidesz leváltására -láttuk, hogy a hatalom ezt nem engedi...
10/21 anonim válasza:
9: max a te tudomásod szerint ami eléggé elvont.
mondjuk ha vona felkapaszkodna és indulna szerintem sokan rá szavaznának,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!