Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy hogy rendre...

Csak én látom úgy hogy rendre Gyurcsány Ferenc személye az elfogadottabb az emberek számára?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig oda lyukadunk ki hogy akkor már inkább ő mint Orbán. Meg hogy össze kell fogni és minden mindegy alapon de le kell váltani a Fideszt. De miért ilyenek az emberek? Miért nem egy alulról építkező új erőt akarnak látni ami nem köt kompromisszumot egyik bukott politikai formációval sem? Miért maradnak ebben a dilemmában az emberek hogy Orbán vagy Gyurcsány?
2023. dec. 25. 23:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem inkább az a szomorú hogy orbán olyan rossz már fél évtizede, hogy még gyurcsány is jobb volt? 2 választás is volt és mégis a rosszabbra szavaznak.
2023. dec. 25. 23:45
 2/21 anonim ***** válasza:
58%
Mi hazánk Gyurcsánynál is rosszabb lenne, azért.
2023. dec. 25. 23:49
 3/21 anonim ***** válasza:
52%

Elég kancsal vagy ha így látod.

A tökömnek sem hiányzik hogy gyurcsány vagy a neje kormányra kerüljön.

2023. dec. 25. 23:54
 4/21 anonim ***** válasza:
43%
csak te látod úgy
2023. dec. 26. 00:40
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Én sem értem miért csak kettőjük között akar mindenki választani. Mint ha csak ők ketten, vagy max még Dobrev lenne a politikában és ennyi. Valószínűleg az az oka, h az új arcokat rendre elnyomják, esélyt sem adnak a nagyközönségnek, h megismerjék őket. Hiába, a politikánál nincs mocskosabb dolog. :D
2023. dec. 26. 00:48
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Ja csak te látod úgy.
2023. dec. 26. 00:57
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Gyurcsány olyan közutálatnak örvend ami rendre a Fidesz felé tolja a választókat. Kivétel ezalol a DK, ahol szekta szerüen imádják. Politikus társai pedig a DK anyagi hátterét, kicsi de elhivatott választói hátterét választják. Nem Dobrevet, Vadait 🤮 vagy Gyurcsányt
2023. dec. 26. 00:59
 8/21 anonim ***** válasza:
9%

múltkor még azzal jött hogy "fizessenek a gazdagok"

aztán amikor 90 millióra büntették a dk-t, meg gyűjti az adományt a köznéptől hogy kifizesse a büntit.

ezzel aztán nagyon jó bizonylatot tett.

2023. dec. 26. 01:05
 9/21 Alex Fly ***** válasza:
45%
Tudomásul kell venni,hogy Gyurcsány jelenleg a magyar politika megkerülhetetlen alakja és Orbán leváltása nem lehetséges nélküle. Arra pedig a jelenlegi helyzetben nincs reális esély, hogy a semmiből megjelenjen és megerősödhessen egy párt olyan mértékben, hogy esélye legyen a fidesz leváltására -láttuk, hogy a hatalom ezt nem engedi...
2023. dec. 26. 01:34
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

9: max a te tudomásod szerint ami eléggé elvont.

mondjuk ha vona felkapaszkodna és indulna szerintem sokan rá szavaznának,

2023. dec. 26. 02:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!