Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor volt Magyarország...

Mikor volt Magyarország aranykora?

Figyelt kérdés

2023. dec. 25. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de a világháborúkat leszámítva most van a mélypontja.
2023. dec. 25. 22:57
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Az ország aranykorát nem tudom megmondani, de a vezetők aranykora az utóbbi évtizedben volt az elmúlt 1-2 évet leszámítva.

Ez lehetett volna az ország aranykora, csak ezt sajnos elpuskáztuk (a nép, mert hagyta a vezetést megvezetni magát).

Elég nagy lehetőségről maradtunk le az elmúlt ~1 évtizedben, és nem valószínű, hogy a következő néhány emberöltőben lesz még egy ilyen lehetőség, amikor nagy mennyiségű pénz érkezik be az ország fejlesztése céljából. Ez a hajó nagyjából már el is ment, és a nép volt az, aki hagyta ennek ellenére lezülleszteni sz országot (ez ott érhető tetten a leglátványosabban, ahogy a környező országokhoz képest egyre jobban lemaradunk, immáron a sor végén).

2023. dec. 26. 00:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, ha nem lopnának annyit meg értelmes dolgokba fektették volna a pénzt, akkor Szlovénia szintjén lennénk simán
2023. dec. 26. 01:31
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
A Mi Hazánk kormányzása alatt. Akkoriban Európában nálunk volt legmagasabb az életszínvonal, mi voltunk a vezető gazdasági nagyhatalom a cigánybűnözés pedig zéróra csökkent.
2023. dec. 26. 06:06
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

14/14

Egy alternatív univerzumban amikor a lakosság jelentős részét szibériába deportálnák mint a programjukban is szerepel? :)

Soha nem tudjuk meg milyen rémuralom lenne az országba ha az a náci párt hatalomra kerülne.

2023. dec. 26. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, de az tuti biztos, hogy az ország vezetőinek az aranykora az most van. De úgy kőkeményen.
2023. dec. 26. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit megdöbbentő, hogy Gyurcsányra érkezett a legtöbb szavazat 😂
2023. dec. 26. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
soha
2023. dec. 28. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a mostaninál az is jobb lenne, ha a törökök megint bevennék az országot
2023. dec. 29. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!