Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan láthatják az emberek...

Hogyan láthatják az emberek ennyire máshogy? (Budapest, vagy legalábbis adott kerületek köztisztasága.)

Figyelt kérdés

Rengeteg embertől hallom, hogy a jelenlegi vezetés alatt lezüllött a kerületünk, milyen kosz lett, szemétdomb stb. Én meg pont úgy látom, hogy jelenleg tisztaság és rend van, 2019 előtt már kínomban fotóztam az állapotokat, még meg is vannak a képek, meg persze az emlékeim is.

Budapest esetén is állítólag 2019 óta szemétdomb van, szerintem meg viszont kb ugyanaz.

Ez mi?

Pszichológiailag hogy tudjuk ennyire máshogy látni?

Valakinek nincs igaza!

2023. dec. 24. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Én voltam 2 éve Budapesten, egy vidéki kisvárosban élek és én sem tapasztaltam nagy redvát. Voltam a nyóckerben is. Mondjuk Kőbánya-Kispest egy kicsit húzósabb volt, de minden városnak vannak aljább helyei.
2023. dec. 25. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Vélhetően az agyad blokkolja azokat az információkat, amelyek nem tetszenek. A gazos területek elszaporodása (méhlegelő-botrány) tény.
2023. dec. 25. 05:09
 3/4 anonim ***** válasza:

"A gazos területek elszaporodása (méhlegelő-botrány) tény."

Ez hogy függ össze a tisztasággal?

2023. dec. 25. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a média hatása. A nagymamák miért rettegnek, hogy ha nem zárod estére véletlen be az ajtót? Mert azt hallja a tv-be, hogy ezt megölték, azt megerőszakolták, azt feldarabolták, ezt megfojtották és stb… Ha a hírekben csak pozitív dolgok jelennének meg, akkor egyáltalán nem ez lenne a helyzet.

Ugyan ez van Budapest vagy akár az ország esetén is. Fideszes média szerint minden rendben van és csak előre megyünk, csak hát a gonosz ellenzék meg a brüsszel ebben hátráltat, az ellenzéki média szerint meg a fidesz tesz mindent is tönkre és az ellenzék meg brüsszel csak jót csinál. Az igazság nyílván nem ilyen egyszerű és egyik oldalnak sincs valójában igaza csak részben.

De akkor az is nagyban befolyásol itt, hogy az emberek buták. Pl vidéken mennyire szokás fröcsögve Bp-t szidni vagy Bp-n vidéket… Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is, de a legtöbb ember egy tanultatlan suttyó az országban aki csak a végletekben képes gondolkozni.

2023. dec. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!