Miért etetik a jobboldaliak az embereket azzal hogy európa haldoklik?
"Nézz szét Svédországban."
Nagyon elég csak Ausztriáig elmenni, amit ott lát már magáért beszél.
A Nyugat népességi és társadalmi problémáira mindig az az ellenzéki válasz, hogy "de nekik sok pénzük van".
Ez biztos megnyugtatja azokat a nyugatiakat, akiknek a családtagját megkéselték vagy megverték, megerőszakolták, elgázolták.
Tuti arra gondolnak ilyenkor, hogy szerencsére a fizetésük jó.
Megkérdezném, hány embert gyilkoltak meg Magyarországon mondjuk 2022-ben és mennyit Svédországban, vagy Ausztriában? De lehet más évet is alapul venni.
Nálunk annyit, mint a két országban együttvéve? Hmmm. Érdekes.
Akkor nézzük meg, lakosság arányosan hány embert öl meg az egészségügy, hozzájuk képest. Úgy +50%? Az évi 40-50ezer ember? Az 10 év alatt fél millió magyar? Fidesz 14 év alatt 700ezer?
Hány ember hal meg balesetben az útjainkon és mennyi náluk? Ebben is mi vezetünk magasan?
Mennyi idő amíg kiér egy mentő átlagban? Nálunk 25 perc? Náluk 13-15? Hol ülnek felkészültebb szakemberek a mentőben?
Nem értem, akkor mi alapján vagyunk mi a legbiztonságosabb ország :)))
16.
Még jó hogy ezt nem is állította senki.
Az meg a legnagyobb röhej, hogy csak a gyilkosságot veszed alapul, persze a lövöldözés vagy robbantás már nem fér bele, mert akkor jól pofára esnél 😁
16
Nálunk hányszor kapcsoltak le itt élő terroristákat?
Hányszor robbantottak?
Hányszor hajtottak vásárokon a tömegbe?
Ha már ezekről a vallási idiótákról van szó, hiszen ilyen eszközökkel tevékenykednek.
17 ja jól pofára esnék :D Több mint 700 ezer magyar halála orbánc alatt semmi, elegánsan túllépsz :D
Milyen robbantásra gondolsz? Mint a legutóbbi esztergomi gázpalackos robbantó?
18 orbánc engedte be az euba a terroristákat, akik magyar letelepedési kötvényeket vásárolva bejuthattak a szabad határokon bárhova.
19
Egyáltalán nem ezt kérdeztem sem én, sem az előttem író.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!