Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem engednek be a...

Miért nem engednek be a Pridera jobboldali embereket?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 29. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
ruszprop
2023. jan. 29. 14:40
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem engednek be a Pridera provokátorokat?
2023. jan. 29. 14:43
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azért, amiért a Szent Jobb körmeneten sem látnak szívesen egy Draq Queent és a "becsület" napján sem fogadnának szívesen egy heteroszexuálist.

Ha én szervezője vagyok egy rendezvénynek - legyen az a születésnapom vagy egy előre lefoglalt helyszínen bejelentett nyilvános akció - akkor eldönthetem, kit engedek be és kit nem.

2023. jan. 29. 15:07
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy le a kalappal a rendőr előtt, hihetetlenül jófej, türelmes, normális, higgadt módon magyarázza el ennek a provokátornak a törvényt.

És azt is teljesen korrektül ismerteti vele, hogy van öt darab bejelentett ellenrendezvény, amit a rendőrség ugyanúgy biztosít, ahol kifejtheti a véleményét a hozzá hasonló gondolkodású polgárok között - és azokon is a szervezők döntik el, ki vehet részt.

Nagyon kellemes pozitív csalódás a magyar rendőrségben ez. Le a kalappal a rendőr előtt!

2023. jan. 29. 15:11
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Amùgy a nègyesre hivatkozva, tènyleg, akit ez annyira za ar az miert nem megy el az MHM àltal tartott heterò pridera? Ott is lehet vonulgatni, ha nekik is ennyire fontos ez.
2023. jan. 29. 15:21
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem jòszàndèkbòl ment oda, ès senkinek sem hianyzik a balhè. A jobbereken kìvül, az ő agyikapacitàsuk arra elèg, hogy hadonàsszanak a levegőben Chuvk Norrisnak kèpzelve magukat.
2023. jan. 29. 15:22
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
3-as vagyok, homoszexuálist akartam írni, természetesen.
2023. jan. 29. 15:22
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy az is sokat elárul, hogy van fél tucat ellenrendezvény, de egyes "polgártársak" még így sem bírják elviselni, hogy az évnek legyen egyetlen olyan napja, amelyiken x számú ellenrendezvény mellett, egy saját rendezvényükön provokációmentesen megünnepelhessék ők is a saját napjukat és kiálljanak a jogaikért (akármit is gondolunk róluk amúgy)...

Szerintem ez gáz. Van tízezer másfajta rendezvény, egész évben, ahol ez az újnáci provokátor is jólérezheti magát, de ő nem bírja elviselni, hogy másoknak is lehessen egy ilyen egy évben egyszer.

2023. jan. 29. 15:26
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
Nem ellenrendezvényeket kell szervezni, hanem betiltani a vonaglásokat.
2023. jan. 29. 15:33
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne mehetnének jobboldaliak? Ismerek olyat, aki jobboldaliként részt vett rajta. A videóban szereplő tag egyértelműen csak provokálni ment oda, nem az esetleges jobboldaliságával volt probléma.
2023. jan. 29. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!