Szerintem azért, amiért a Szent Jobb körmeneten sem látnak szívesen egy Draq Queent és a "becsület" napján sem fogadnának szívesen egy heteroszexuálist.
Ha én szervezője vagyok egy rendezvénynek - legyen az a születésnapom vagy egy előre lefoglalt helyszínen bejelentett nyilvános akció - akkor eldönthetem, kit engedek be és kit nem.
Amúgy le a kalappal a rendőr előtt, hihetetlenül jófej, türelmes, normális, higgadt módon magyarázza el ennek a provokátornak a törvényt.
És azt is teljesen korrektül ismerteti vele, hogy van öt darab bejelentett ellenrendezvény, amit a rendőrség ugyanúgy biztosít, ahol kifejtheti a véleményét a hozzá hasonló gondolkodású polgárok között - és azokon is a szervezők döntik el, ki vehet részt.
Nagyon kellemes pozitív csalódás a magyar rendőrségben ez. Le a kalappal a rendőr előtt!
Amúgy az is sokat elárul, hogy van fél tucat ellenrendezvény, de egyes "polgártársak" még így sem bírják elviselni, hogy az évnek legyen egyetlen olyan napja, amelyiken x számú ellenrendezvény mellett, egy saját rendezvényükön provokációmentesen megünnepelhessék ők is a saját napjukat és kiálljanak a jogaikért (akármit is gondolunk róluk amúgy)...
Szerintem ez gáz. Van tízezer másfajta rendezvény, egész évben, ahol ez az újnáci provokátor is jólérezheti magát, de ő nem bírja elviselni, hogy másoknak is lehessen egy ilyen egy évben egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!