Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a Fidesz...

Miért van az hogy a Fidesz szavazók leghőbb vágya, hogy a Nyugat összeomoljon? Pechjükre csak egyre jobban élnek, és egyre nagyobb a szakadék.

Figyelt kérdés

Hány meg hány Fideszestől hallottam ilyen vágyakozó hangon mondva, hogy Németország így meg úgy összeomlik, hanyatlik, megfagynak stb. viszont most hallom egyik ismerősömtől aki kiment Berlinbe, évi bruttó 100 ezer eurót keres, amikor itthon nem tudott semmit félretenni, pedig nem szórta a pénzt. Egy garzont bérelt, evett, szart, kb. erre elment minden. Most meg havi szinten 2 ezer Euro-t félre tud rakni úgy hogy nagyobb lábon él.

A Fidesz szavazók mégis imádják azt vizionalizálni hogy a Nyugat így meg úgy összeomlik mint egy kártyavár. Ez a legszebb álmuk, ettől lennének igazán boldogok. De miért? Miért lenne ez jó nekik? Mitől lenne az ő életük jobb?

2023. dec. 22. 23:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%

3: Igen sajnos Orbánék úgy értik, hogy "utolérjük a nyugatot", hogy amikor majd összeomlanak, akkor végre beérjük őket.

A sok fideszbirka, meg félreérti, és azt hiszi mi fogunk hozzájuk fejlődni.

:)))))))

2023. dec. 22. 23:47
 12/39 anonim ***** válasza:
6%

Kit érdekel, hogy a csicska hírportálok mit makognak. Fidesz szavazótól hallottad már, hogy Németország összeomlik? Én ellenzékitől jóval gyakrabban hallom, hogy Magyarország omlik össze, vagy az egészségügy például.

2023. dec. 22. 23:48
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Bahh, mindig elfelejtem, hogy a leghülyébbeket törlik, így a sorszám is ugrik... :)
2023. dec. 22. 23:50
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Hofi a 80-as évekből.

" – Elvtársak, hol áll a hanyatló Nyugat?

– A szakadék szélén, elvtársak!

– És hol tartunk mi?

– Mi természetesen egy lépéssel előtte járunk!"

És azota semmi nem változott az országban.

2023. dec. 22. 23:52
 15/39 anonim ***** válasza:
85%

12/14

"Kit érdekel, hogy a csicska hírportálok mit makognak."

Ezek a csicska propagandalapok csak lehozták a fideszes politikusok aranyköpéseit, hány face, reddit, xyz írást másoljak ide ahol a szeretett pártod és szavazótársaid folyamatosan a "hanyatló nyugatra" hivatkoznak?

Tényleg üljek gép elé és égesselek le ennél is jobban? :D

2023. dec. 23. 00:02
 16/39 anonim ***** válasza:
72%

"JA tuti nem hallottál még róla a fidesz szerint a nemlétező németország már halálra fagyott és hanyatlik a nyugat....."

Nem hallottam róla, mert veled ellentétben én nem bújom ezeket a lapokat.

2023. dec. 23. 00:14
 17/39 anonim ***** válasza:
10%

A morális értelemben vett hanyatlás nem egyenlő az összeomlással.

"hány face, reddit, xyz írást másoljak ide"

Amennyit akarsz, fiam.

2023. dec. 23. 00:35
 18/39 anonim ***** válasza:
95%

00:14 Ja nem olvasod a fidesz méfiát, kb minden fideszes ismerősöm ezt mondja, de ha kell, szóról szóra felmondják a propagandát :D

23:48 Segítek, ez ami ma az egészségügy, egy vicc. A nyugdíjak szintén egy vicc. Nézd meg, a GDP hány százaléka megy el az egészségügyre, a nyugdíjakra és mennyi ment 15 éve.

Afrikai országban is van egészségügy, ha olyan szintre csökken a hazai, akkor sem mondanád, hogy összeomlott, mert működik :D Vicc vagytok

2023. dec. 23. 07:48
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Mivel rosszabb az egészségügy, mint 2010-ben?

2023. dec. 23. 09:38
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem engem kérdeztél, de amit én látok, hogy kétszer olyan hosszú várólisták vannak, a rákos betegeknél fél éveket húzodnak a vizsgálati eredmények, és így nagy eséllyel már nem is lehet megmenteni őket (míg külföldön egy hónapon belül megkezdődik a terápia), a mentők egyre kevesebben vannak, és sokszor már nem érnek ki időben, de erről tilos nyilatkozniuk, hiszen az egyik első Orbán-rendelkezés az volt, hogy senki sem nyilatkozhat!

Egymás után zárnak be az osztályok, a kórházak, és vonják össze őket, 50-100 kilométert is kell utazni egyes betegeknek.

Menekülnek külföldre az orvosok, a nővérek, alig vannak már, és így túl is vannak terhelve.

Egyre lelakottabbak a kórházak, sokszor a betegek hozzátartozó visznek be wc papírt, takarítószert, papírokat, stb.

Kimagasló a halálozási szám, de erről tilos nyilatkozni.

Most rugtak ki 24 kórházigazgatót, és majd olyanok lesznek a helyükön, akik a kedvező "elméleti" számokat fogják eskü alatt lenyilatkozni.

2023. dec. 23. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!