Miért van az hogy a Fidesz szavazók leghőbb vágya, hogy a Nyugat összeomoljon? Pechjükre csak egyre jobban élnek, és egyre nagyobb a szakadék.
Hány meg hány Fideszestől hallottam ilyen vágyakozó hangon mondva, hogy Németország így meg úgy összeomlik, hanyatlik, megfagynak stb. viszont most hallom egyik ismerősömtől aki kiment Berlinbe, évi bruttó 100 ezer eurót keres, amikor itthon nem tudott semmit félretenni, pedig nem szórta a pénzt. Egy garzont bérelt, evett, szart, kb. erre elment minden. Most meg havi szinten 2 ezer Euro-t félre tud rakni úgy hogy nagyobb lábon él.
A Fidesz szavazók mégis imádják azt vizionalizálni hogy a Nyugat így meg úgy összeomlik mint egy kártyavár. Ez a legszebb álmuk, ettől lennének igazán boldogok. De miért? Miért lenne ez jó nekik? Mitől lenne az ő életük jobb?
A fideszkomcsiknak a nyugat jelentős hanyatlása az egyetlen esélye hogy az ottani életszínvonal tizedét elérjék potrohos vezérüknek hála.
Mivel fejlődésképtelen egy kommunista urambáttyámsógoromgázszerelőm autokrácia, más reményük nem maradt mint a nyugat szintünkre zuhanása hogy egyelőnek érezzék magukat.
Nemzetyi minimum egy fidernyáknak gyűlölni aki nálunk jobban csinálja.
5/5 :)
Látom nem vetted be az esti gyógyszereid. Szóval azt mondod ha a magyarok nem szülik agyba főbe a semmire a gyerekeket akkor muszlim lesz európa? :D
Azt ugye tudod a cia lecserélte a madarakat drónokra, a gyíkemberek az igazi háttérhatalom, és a lapos földön a párasáv miatt nem látod csak a kínai kommunista testvéreidet.....
Nem tudom, én soha nem hallottam még a fideszesektől, hogy Németország összeomlik, de elhiszem, hogy vannak, akik ezt gondolják.
Azt viszont tényleg nem kellene elbagatellizálni, hogy Magyarország lemaradottságának komoly okai vannak. Geopolitikailag olyan helyzetben voltunk, hogy az összes betörekvő nagyhatalom rajtunk keresztülmenve akarta legyőzni Nyugat-Európát. Mi védtük meg őket. Amíg mi harcoltunk a tatár, a török, a habsburg, az orosz ellen, addig a nyugati országok zavartalanul fejlődtek. Nem büszkeségből mondom, de ha a magyarság nem állítja meg a betolakodó birodalmakat, akkor nem annyi egy német fizetés, mint amennyi. Ehhez képest - függetlenül attól, hogy milyen ideológiát valló kormány volt hatalmon - folyamatosan kaptuk tőlük az ívet. Nem csak mi. Az összes keleti ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!