Most, hogy a Fidesz levitte az inflációt, és felemelte a minimálbért, már élhetőbb Magyarország?
"Orbán Viktor szerint Magyarország a legjobb hely Európában"
Orban Viktor szerint "ne arra figyeljenek amit mondok"
Nem élhetőbb.
Akkor lenne élhetőbb, ha a fékek és ellensúlyok rendszerét visszaállítaná, ha a közmédia nem a kormány szócsöve lenne, hanem merne kényes kérdéseket is feltenni a hatalom képviselőinek. Továbbá ha a hatalom emberei nyilatkoznának az ellenzéki ill. független médiumoknak is. Valamint, ha a rabszolgatörvényt eltörölnék, a tanárok sztrájkjogát a régi formában állítanák vissza, a tankerületeket megszüntetnék, az államosított iskolákat visszaadnák az önkormányzatoknak, az akksi gyárak ügyében kezdeményezett népszavazásokat nem utasítanák el ...............
Hajnalig folytassam, vagy ennyi elég lesz??????
Én nem vagyok fideszes, de szerintem amig Orbán hatalmon van, addig nem lesz jobb.
A folyamatos manipuláció a számokkal és a valóság elferditése nem jelenti azt, hogy valóban jobb lett az élet az országban.
#3 Nem volt 20% infláció 2 hónappal ezelőtthöz képest, valamit nagyon keversz.
Az infláció az árak emelkedése a megfigyelt időszakban és nem emelkedtek az árak 20%-t még éves szinten sem. Egyes élelmiszereknél volt egy év alatt akár 50% árnövekedés is sajnos, ez igaz, de maga az infláció nem csak az élelmiszereket tartalmazza, hanem mindent amire szükségünk van a buszbérlettől a gyógyszereken, rezsin, bútorokon át egészen a biztosítási díjakig, súlyozva, a felhasználásuk mértékének arányában.
7-es, és ezt az adatot soha nem fogják bemondani a Kossuth rádióban!
Mert itt kezdődne a demokrácia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!