Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért érez készteté...

A baloldal miért érez késztetést arra, hogy elvegye a tanult/képzett emberek vagyonát, és elosztogassa a rászorulók (sok esetben ingyenélők) között?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 13:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

A baloldal szerint el kell venni az emberektől a pénzt és majd ők eldöntik hogy ki mennyit kapjon vissza.

Aki nevelt a Gyurcsány-Bajnai-Medgyesi érában gyereket az tudja miről beszél a kérdező. Szerintem a legtöbb kommentelő akkor még a csattogós lepkét tologatta hátulgombolós ruciban.

Családtámogatás szinte nulla de a többkulcsos SZJA legfelső kulcs már az átlagkeresettől.

Segély segély hátán. A cgány ott üvöltözött az ügyintézővel ha szerinte késett a segély mert az neki jár. És nem lehetett kibszni a hivatalból mert hát ő a hátrányos helyzetű lusta munkakerülő akit támogatni kell.

Arról se feletkezzünk meg hogy a baloldal szereti a bankárokat. A válság közepén bankmentő csomagot finanszírozott a kormány.

De ha ez kell nektek akkor szavazzatok a DK-ra.

2023. dec. 19. 17:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Mert a saját "igazságérzetük" nem az ő zsebüknek fáj!
2023. dec. 19. 19:21
 23/25 árokpart ***** válasza:
69%
21-es Viszont megfizethető árak voltak. Ha 2009-ben ilyenkor bementem egy üzletbe az akkori világválság ellenére nem éreztem azt, hogy szinte semmit nem kapok a pénzemért. Azt kell látni, hogy ha minél több állami transzfert invesztálunk egy rendszerbe amelyben így is sok van, akkor egyre jobban megfizethetetlenné válik minden az üzletekben, ugyanis valamiből kell finanszírozni az állam általi kedvezményeket. Magyarán egy idő után hiába kapsz az államtól akármennyi támogatást ha azon a pénzen az üzletben már szinte semmit nem fogsz kapni. Természetesen ha vidéken élsz sok élelmiszert elő tudsz állítani ha van földed mi is ezt tesszük, de energiát már nem fogsz tudni előállítani és ruhát sem és vetőmagokat sem, permetszert sem és ezeknek is megy majd fel egy ilyen helyzetben fokozatosan az áruk.
2023. dec. 19. 22:43
 24/25 anonim ***** válasza:
41%
Az állam nem a gyámom. Felnőtt vagyok tudok gondoskodni magamról ha nem veszi el a pénzem nagyobbik részét erőszakkal az adóhivatal.
2023. dec. 20. 00:25
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

23

Ennyi erővel 2001-ben is sokal többet ért a pénzem mint 2009-ben.

2023. dec. 20. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!