Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt olyan emberek,akik...

Vannak itt olyan emberek,akik depressziósak a Fidesz tevékenysége miatt vagy ez csak egy kifogás?Nektek is gyomoridegetek vannak a hírektől?

Figyelt kérdés

Infláció,mi vagyunk az EU második legszegényebb országa,a magyar munkavállalót lecserélik külföldiekre,egy halálos beteg embernek nem engedik meg,hogy méltósággal haljon meg(eutanázia,lejárató kampányok,egyre jobban fogy a magyar,nyugdíjunk nem lesz stb. Csak engem nyomasztanak ezek a dolgok és befolyásolják negatívan az életem?

Ne olvassunk híreket?

2023. dec. 19. 09:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
53%

Bocsánat, az előző üzenetembe beszart a telefonom és nem tudtam végig mondani, de most befejezem. Hol élsz te? Vagy vak vagy? Milyen nulla százalékos infláció? Nem látod a benzinárakat? Vagy hogy konkrétan értéktelenedik el a forint? Az olyanok miatt mert tönkre az ország akik engedik hogy a fidesz irányítson

Ezek miatt van az hogy nèhány fizika tankönyvekből a soros kapcsolást átírták valamit teljesen más névre (természetesen ez csak akkor vegye magára mindenki ha ezt tényleg így volt és nem csak egy hülye pletyka volt). Vagy hogy konkrétan a nagyanyáméknak egy fekete kikeresztezett kép volt kirakva orbán viktorról a falukra. Ez már nem normális! Gyorsan száguldunk a diktatúra felè. Ez már a személyi kultusz! Plusz láttad már a kórházakat hogy néznek ki? Az iskolákat hogy néznek ki? Hány tanár kilépett a bosszú törvény miatt? És tudom hogy le lesz értékelve ez a kérdés, merthogy én hülye „gyurcsánypárti" vagyok. Nem, nem vagyok „gyurcsánypárti". De orbán viktor párti sem vagyok. Háborút sem szeretnék. De azt látom hogy nagyon gyorsan süllyed az ország a „pusztulása" felè. Ja ès kedves eredeti kèrdező. Semmi baj nincs azzal ha a félsz a jövőtől. Èn is félek, szüleim is félnek, és a legtöbb normális ember fél. Ne legyél emiatt depressziós. De nem tudom neked azt mondani hogy ne tartsa jövőtől.

2023. dec. 19. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!