Más se hallotta az Eu-tól ezt?
"Ma az egyetlen akadálya a pedagógusok-béremelésének a baloldal, mivel mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ne kapja meg az ország a neki járó pénzeket, tehát igazából ellenük tüntetnek a demonstrálók - mondta egy másik kérdésre Gulyás. "
Én csak azt nem értem ha a baloldalnak ilyen hatalmas ereje van, hogy visszatartsák az eu-s pénzeket -fideszes 2-3-ad és veszélyhelyzeti státusz mellett-, akkor hogy a bánatba vesztettek el egy választást? Ennyire profin balf.szok ?
Meg nem utolsó sorban azt is érdemes belekalkulálni, hogy az EU nem fizeti a magyar állam alkalmazottainak bérét, soha nem is tett ilyen és soha nem is fog.
Szóval ez az egész baromság ahogy van.
Évek óta azt hallgatom, hogy az EU csak viszi ki a pénzt az országból, meg hogy sokkal jobban élnénk, ha nem lenne EU... közben pedig ugyanazok a jobberek fújják, hogy fúj csúnya EU, nem küldik a pénzünket, nem tudjuk megemelni a tanárok bérét.
Szerencsétlen retardjobberek észre sem veszik, hogy mekkora önellentmondásba keverednek, csak fújják a pártközpont által kiadott aktuális mantrát, mint a papagájok.
Nem értem, miért bántjátok, igaza van. Gyurcsány megemelhette volna a tanári fizetéseket, de nem tette meg. Akkor most miért a Fideszt bántják?
:D
Kérdező
Mi az, hogy "fideszes 2-3-ad"?
Úgy érted, Fideszes -1-ed, vagy "2 minusz 3-ad", azaz 1,66666?
Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!