Ka-ka-kalinka, katalnika...
már a dallamától is rosszul vagyok
"nyíltan orosz érdekeket szolgál a SAJÁT SZÖVETSÉGESEIVEL SZEMBEN"
Orosz érdek lenne, hogy a gáz ára megfizethető maradjon? Értem én, hogy kormányváltást szeretnétek, de nem kéne úgy elérni, hogy a fél ország megfagy az otthonában, vagy hitelből fizeti a gázszámlát... Tetszik érteni?!
A saját "szövetségeseink" kis pincsi módjára körberajongják a nálunk is sokkal korruptabb, antidemokratikus Ukrajnát, ami nem is EU tag jelenleg, de azt, hogy pl a magyar gazdákkal mi lesz, vagy nekünk mi a véleményünk erről, magas ívből leszarják, a döntéseiket erőből át akarják tolni, ilyenkor nem számít a "demokrácia", ami miatt minket is meghurcolnak még jelenleg is.
A teljes magyarországi baloldal annak ujjong, hogy vegyék már el Magyarország vétójogát, mert nem vagyunk képesek elfogadni 26 másik ország akaratát, ami szembemegy a mi érdekeinkkel, mert szerintük ez a demokrácia, hogy minden elfogadunk, amit az erősebbek diktálnak! Ez igen, van ennél lejjebb?!
6, az lenne az érdekünk, hogy lejöjjünk a gázról és ne függjünk a ruszkikról.
2014-ben, még kormányzati beszélő fejek is kinyilatkoztatták ezt, azóta érdekes mód, lépés sem történt, hogy lejöjjünk a ruszki vonatról.
Az összes környező szomszédunknál volt lépések erre vonatkozóan, van, aki már le is jött a ruszkik energiafüggéséről, mi meg önszántunkból csináljuk.
Ez minden, csak nem a függelten szuveneritás.
"még kormányzati beszélő fejek is kinyilatkoztatták ezt, azóta érdekes mód, lépés sem történt, hogy lejöjjünk a ruszki vonatról."
Nem tudom, feltűnt-e, hogy a kormány eddigi politikája a keleti nyitás körül forgott és bizony Oroszország is keletre van. És bizony senki sem tudhatta előre, hogy háború fog kitörni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!