Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy táncolunk, ahogy Moszkva...

Úgy táncolunk, ahogy Moszkva fütyül?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%

Ka-ka-kalinka, katalnika...

már a dallamától is rosszul vagyok

2023. dec. 18. 10:33
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha a miniszterelnökünk egy orosz prosti, akkor bizony úgy is kell.
2023. dec. 18. 10:38
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
Azért, mert nem szeretnénk az ukránokat az unióba, nem leszünk egyből oroszpártiak. Fene se érti, miért olyan jó az uniónak az ukrán csatlakozás, egyetlen értelmes indokot se hallotam.
2023. dec. 18. 10:38
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
3, nem attól leszünk ruszkipártiak, hogy az összes, külügyi döntésünk Putyin érdekeinek felel meg és még mellé sikerül a kárpátaljai magyarokkai is kcsszn.
2023. dec. 18. 10:40
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
#3 Vicces, hogy az Ukránok EU tagságához kötöd a gazdád orosz pártiságát, miközben a tény az, hogy már a háború első percétől nyíltan orosz érdekeket szolgál a SAJÁT SZÖVETSÉGESEIVEL SZEMBEN.
2023. dec. 18. 10:41
 6/17 anonim ***** válasza:
20%

"nyíltan orosz érdekeket szolgál a SAJÁT SZÖVETSÉGESEIVEL SZEMBEN"

Orosz érdek lenne, hogy a gáz ára megfizethető maradjon? Értem én, hogy kormányváltást szeretnétek, de nem kéne úgy elérni, hogy a fél ország megfagy az otthonában, vagy hitelből fizeti a gázszámlát... Tetszik érteni?!

A saját "szövetségeseink" kis pincsi módjára körberajongják a nálunk is sokkal korruptabb, antidemokratikus Ukrajnát, ami nem is EU tag jelenleg, de azt, hogy pl a magyar gazdákkal mi lesz, vagy nekünk mi a véleményünk erről, magas ívből leszarják, a döntéseiket erőből át akarják tolni, ilyenkor nem számít a "demokrácia", ami miatt minket is meghurcolnak még jelenleg is.

A teljes magyarországi baloldal annak ujjong, hogy vegyék már el Magyarország vétójogát, mert nem vagyunk képesek elfogadni 26 másik ország akaratát, ami szembemegy a mi érdekeinkkel, mert szerintük ez a demokrácia, hogy minden elfogadunk, amit az erősebbek diktálnak! Ez igen, van ennél lejjebb?!

2023. dec. 18. 10:48
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

6, az lenne az érdekünk, hogy lejöjjünk a gázról és ne függjünk a ruszkikról.

2014-ben, még kormányzati beszélő fejek is kinyilatkoztatták ezt, azóta érdekes mód, lépés sem történt, hogy lejöjjünk a ruszki vonatról.

Az összes környező szomszédunknál volt lépések erre vonatkozóan, van, aki már le is jött a ruszkik energiafüggéséről, mi meg önszántunkból csináljuk.

Ez minden, csak nem a függelten szuveneritás.

2023. dec. 18. 10:51
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
5, mi nem állunk háborúban senkivel.
2023. dec. 18. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Az olcsó orosz gázért.
2023. dec. 18. 10:53
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

"még kormányzati beszélő fejek is kinyilatkoztatták ezt, azóta érdekes mód, lépés sem történt, hogy lejöjjünk a ruszki vonatról."

Nem tudom, feltűnt-e, hogy a kormány eddigi politikája a keleti nyitás körül forgott és bizony Oroszország is keletre van. És bizony senki sem tudhatta előre, hogy háború fog kitörni...

2023. dec. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!