Kimész anyázni a török elnököt, most hogy hétfőn megint magyarországra jön ?
Figyelt kérdés
Orbán megint meghívta a magyarverő Erdogánt, hogy ezzel heccelje a magyarokat meg az uniot.2023. dec. 15. 20:12
1/15 anonim válasza:
Nem. Dolgozni fogok mint a normális emberek.
2/15 anonim válasza:
'56 után már Nándorfehérvár sem szent a múltkedvelő Fidesz számára?
3/15 anonim válasza:
Kimennék, csak aza baj hogy nem véd meg a magyar rendörség Erdogan testöreitől.
Nem szeretnék ugy járni mint a multkori látogatásnál járt egy ember.
Saját országombana saját rendöreink nem védenek meg egy janicsár hordátol. Ha ezt Hunyadi János megtudná feltámadna és lemetélné Orbán dagadt fejét:)
4/15 anonim válasza:
#1 Akkor én bizonyára nem vagyok normális ember, mert a maradék 14 szabadnapom(évi 22-ből) letöltését pont hétfőtől kezdem meg... Kérdező, nem megyek ki anyázni, mert semmi értelme nincsen, legfeljebb kapok egy mokeszt a török testőröktől, abban mi a jó? Van ennél értelmesebb ötletem is az időtöltésre.
5/15 anonim válasza:
Inkább Bident kellene anyázni,ha idejön vagy Pressmant.
6/15 anonim válasza:
Dehogy megyek, nem vagyok bunkó, aki diplomáciai vendégeket anyáz. Ha valaki ezt teszi, ne csodálkozzon, ha a testőrök kezelésbe veszik, meg is érdemli.
7/15 anonim válasza:
Nem, nagyon nem szimpi az ember, meg amit képvisel de ezért nem utazom fel a fővárosba.
8/15 anonim válasza:
Nem. De ha Úri Szukesz jönne azt kimennék.
9/15 anonim válasza:
Nem sok korrekt válasz van, csak az ötös és a nyolcas.
10/15 anonim válasza:
Tudtommal csak néhány pofont kapott az ember. Ha én lennék a török elnök biztos hogy parancsba adtam volna a testőreimnek, hogy vigyék hátra és verjék agyon. A családjának meg elküldtem volna a fülét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!