A nagy drágulások, infláció, nélkülözés mellett azért mindenhol ma olyan forgalom volt, mintha nem lenne holnap? A nyugdíjasok mindenhol, az utak tömve még 10:00-kor is, boltok tele. Nagy a jólét itthon, csak az ajvékolés megy nagyon.
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 17:38
11/27 anonim válasza:
"Nagy a szegénység, nagy a szegénység!"
12/27 anonim válasza:
A bérek nálunk a legalacsonyabbak egész Európában csak a neresek keresnek jól a korrupcióval meg a mutyival.
13/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kereszténység országában nem tűnt volna fel, de Karácsony -nem Gergely- lesz jövő héten.
Gondoltam, csak szólok.
14/27 anonim válasza:
Tegnap amikor láttam a nyugdíjas mamikát bevásárlókocsit tolva, 2 fej káposztával és 1kg hagymával megrakva nekem is a jólét jutott először eszembe...
15/27 anonim válasza:
"a bérek pedig kb. 1/3 ragadtak."
Az mondjuk kamu. Itthon kapok egymillió ötvenezret, nem sok hollandot ismerek aki kap hárommillió százötvenet.
16/27 anonim válasza:
A bérek nálunk nagyon alacsonyak az árak meg nagyon magasak nem véletlenül menekül aki csak tud. Csak az oligarcha tud érvényesülni.
17/27 anonim válasza:
300 ezret keresek, 1kg kenyér meg már 1000ft.
Katasztrófa.
18/27 anonim válasza:
"Az ország államadóssága + ott áll a bevásárló központok parkolójában!"
19/27 anonim válasza:
Országunk el van adósodva , kevés a pénz árak az egekben közben Orbán az ukránokat szidja ahelyett hogy lemondana.
20/27 anonim válasza:
Adogasd már össze az egy sorban dekkoló bömcsiket+ a töltikélős teslákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!