Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A drog az rossz?

A drog az rossz?

Figyelt kérdés
Szerinted is be kellene tiltani a drogot?

2023. dec. 15. 12:51
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Magyarországon hol van szerinted 2 millió alkoholista?

Magyarországon kultúrája van az alkohol fogyasztásnak.

2 millió? Maximum 2000 fő lehet.

2023. dec. 15. 13:18
 12/29 Dzsonszi ***** válasza:
20%

"Mi számít "a drognak"? A csokoládé az, mert hangulatemelő teobromint tartalmaz? A kávé, mert élénkítő koffeint?"

Nem, a csokoládé nem drog, mert nem fogsz milligrammoktól a világodról se tudni. Sokszor olvasom a drogos kérdések alatt az ilyen nagyotmondásokat, hogy akkor "A KÁVÉ IS DROG?????!!!"

Nem nem az, és azt hogy mi számít drognak és mi nem, azt a mennyiség határozza meg.

Ennyi erővel mehetnél okoskodni a tudományok rovatba, ha a ciánról, mint méregről van szó és oda is büföghetnéd, hogy "akkor a konyhasó méreg? A víz méreg???"

Nem mindegy, hogy az egyikből tizedgrammok ölnek meg, a másikból már csak többtucat deka, a harmadikból meg többliter.

2023. dec. 15. 13:21
 13/29 anonim ***** válasza:
51%
#2 ebben az esetben igen, jó dolog, mivel drogos vagyok és tudom (dohányzok)
2023. dec. 15. 13:24
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Rossz. Nem tíltanák. Bódulatot okoz és közben leépíti a testet
2023. dec. 15. 13:30
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

“2 millió? Maximum 2000 fő lehet.”

- kérdező, és te amúgy mit tolsz?

2023. dec. 15. 14:01
 16/29 anonim ***** válasza:
35%

Azok ellenzik a kábítószerek fogyasztását, akik annyit tudnak felmutatni, hogy nem drogoznak.

Csomó értékes, tanult, zseni stb ember nyúl időnként ilyen szerekhez, de a 8 általánost végzett, semmi hasznosat nem csináló alkesz őket is "büdösdrogosozza", miközben ő semmit nem tesz hozzá a társadalomhoz.

Nem azt mondom, hogy minden drogos zseni, hanem azt, hogy egyáltalán nem az határozza meg egy ember értékét, hogy szabadidejében néha fogyaszt-e valamit... Aki mást mond, az hazudik és idióta.

2023. dec. 15. 14:08
 17/29 anonim ***** válasza:
47%

16 Ebből annyi igaz, hogy sok zseni már pályája végén,a mikor már nem tudott alkotni nyult ilyen kábulathoz. A művészek sokszor ettől tudtak alkotni pl; Ady, költők, Maradona. De ez a művészet eléggé szubjektív. Természettudományokban nincsenek ilyen emberek. Viszont olyan volt már régen is, hogy tudósok hittek ezotérikus dolgokban. Pl Newton legtöbb feljegyzése a bölcsek kövének kereséséről és ma már babonának degradált ezos cuccok kutatásából ált. Ettől még nem lesz igaz az ezotéria

Az sem igaz, hogy aki mondjuk fogyaszt nem kevés alkoholt ne tenne hozzá semmit az élethez. Pl nem lenne kenyér az asztalodon, ha az alkesz pék vagy fuvarozó nem hozza létre és teszi eléd. Nekem van fizikus barátom, aki alkoholista nem is kicsit. De vág az esze mint a penge. Drogos, füvest viszont egyet sem ismerek

2023. dec. 15. 14:27
 18/29 anonim ***** válasza:

"Természettudományokban nincsenek ilyen emberek."

Dehogynem, én pont rájuk gondoltam inkább. Nem ők a többség, de bőven akad.

Igazából az álszentségre akartam rámutatni meg arra, milyen szánalmas, hogy egyesek kb kivégeznének valakit, csak mert kábszerezik...

2023. dec. 15. 14:58
 19/29 anonim ***** válasza:
67%
A drog ártalmas? Dehogy ártalmas! Nézd meg, leteszem ide, megüt, megharap, megkarmol? Odaugrik aztán tokon rúg? Ugyan nem árt ez senkinek.
2023. dec. 15. 15:02
 20/29 anonim ***** válasza:

"Magyarországon hol van szerinted 2 millió alkoholista?

Magyarországon kultúrája van az alkohol fogyasztásnak.

2 millió? Maximum 2000 fő lehet."

Ha neked az kultúra hogy a proli részegen hazamegy és megveri az asszonyt....

[link]

Amúgy igazad van, nem 20%, hanem több...

2023. dec. 15. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!